HTC One M9’dan Yeni Görüntüler Sızdırıldı

HTC One M9 575

HTC Corporation’ın MWC 2015 kapsamında resmi olarak tanıtması beklenen yeni amiral gemisi telefonu HTC One M9’dan yeni görüntüler internete sızdırıldı.

Geçtiğimiz yılın başında piyasaya sürdüğü amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M8‘le oldukça başarılı bir satış grafiği yakalayan Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation, HTC One M8’in merakla beklenen halefini Mart ayı başında Barselona’da düzenlenecek olan Mobile World Congress 2015 kapsamında resmi olarak tanıtmaya hazırlanırken, telefon hakkında yeni detaylar ve telefondan görüntüler internete sızdırılmaya devam ediyor.

HTC_One_M9 (1)

Şimdilik HTC One M9 adıyla anılan fakat HTC Corporation’a yakın kaynaklar tarafından paylaşılan bilgilere göre firma içinde HTC Hima olarak adlandırılan telefondan internete sızdırılan yeni görüntüler, merakla beklenen telefonun tasarımını gözler önüne sererken HTC’nin yeni amiral gemisini altın renginde de satışa sunmayı planladığını ortaya çıkardı.

HTC_One_M9 (2)

Fransız internet sitesi Nowhereelse tarafından internete sızdırılan bu yeni görüntülerde dikkat çeken bir diğer unsurda HTC One M9‘un arka kamerası oldu. HTC One M8’de pek de beğenilmeyen ultrapiksel teknolojisini yeni amiral gemisi akıllı telefonunda kullanmayacak olan HTC Corporation, yeni telefonunda HTC One M8’de kullandığı çift kamera teknolojisine de yer vermeyecek gibi görünüyor. Daha önce sızdırılan bilgilerde 20 megapiksel olacağı iddia edilen arka kamera HTC One M8’e kıyasla çok daha başarılı olacak gibi görünüyor.

Dying Light Kullanıcılardan Yoğun İlgi Gördü