Assassin’s Creed Origins hakkında yeni detaylar

Assassin’s Creed Origins

Ubisoft’un bir sene aradan sonra tekrardan oyun severlerin beğenisine sunacağı AC serisinin yeni oyunu Assassin’s Creed Origins hakkında bazı detaylar ortaya çıktı.

Geçtiğimiz ayın başlarında gerçekleşen E3 2017 interaktif oyun ve eğlence fuarının en dikkat çeken isimlerinden birisi de hiç şüphesiz Assassin’s Creed Origins’ti. Ubisoft tarafından geliştirilen Assassin’s Creed Origins, oyun severleri eski Mısır uygarlığına götürerek ilk suikastçilerin başından geçenlere tanıklık etmemizi sağlayacak.

E3 2017 kapsamında yayınlanan oynanış videoları ile dikkatleri üzerine çeken yapım hakkında, geçtiğimiz gün bazı yeni detaylar su yüzüne çıktı. Oyunun yönetmen koltuğunda oturan Ashraf Ismail, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Assassin’s Creed Origins’in haritasına değindi. Ismail, oyundaki haritanın son derece büyük olduğunu, fakat bunun bir öneminin bulunmadığını dile getirdi.

Ubisoft’un yetkili ismi; “kıyaslama yapacak olursak, Assassin’s Creed Origin’s haritası Black Flag’ten hemen hemen 2 kat daha büyük. Fakat bana kalırsa bunun bir önemi yok. Önemli olan sunulan şehrin ne derece yaşayan bir şehir olması. Biz oyunculara içi boş devasa bir harita sunmak istemiyoruz. Onlara sunduğumuz şehrin gerçekten yaşadığını hissettirmek istiyoruz. Bunu yapmak için AC: Origins’te olabildiğinde ince çalıştık. Şehir içerisindeki yan görevler, bu şehrin yaşayan bir şehir olduğunu oyunculara hissettirebilecek.” dedi.

PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştirilen Assassin’s Creed Origins, 27 Ekim’de raflardaki yerini alacak.

StarCraft Remastered PC sistem gereksinimleri