Assassin’s Creed Odyssey duyuruldu

assassins creed odyssey

Ubisoft merakla beklenen Assassin’s Creed serisinin yeni oyununu nihayet duyurdu. Söylentilerde de sıkça karşılaştığımız üzere yeni oyunun ismi Assassins Creed Odyssey olarak lanse edildi.

Geçtiğimiz yıl satışa sunulan Assaassin’s Creed Origins ile seriye adeta seviye atlatan Ubisoft, bu düzeni bozmadan devam ettirecek gibi görünüyor. Hatırlanacağı üzere Origins’de suikastçı tarikatının doğuşuna tanıklık etmiştik. Ayrıca Ubisoft devasa bir harita ve uzun oynanış süresiyle seriye yeni bir soluk kazandırmıştı. Şimdi ise Assassins Creed Odyssey ile macera kaldığı yerden devam edecek.

Assassins Creed Odyssey geliyor!

Ubisoft geçtiğimiz gün serinin yeni halkası olan Odyssey’i duyurdu. Oyun hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmazken, kısa bir tanıtım videosu yayınlandı. Yayınlanan bu 6 saniyelik videoda 300 Spartalı filminden aşikar olduğumuz bir sahne yer alıyor.

Şimdiye kadar oyun hakkında sızdırılan bilgilere göre, Assassins Creed Odyssey Antik Yunanistan’da geçecek. Yani oyun muhtemelen Origins sonrasında geçen olayları konu edinecek. Ubisoft’un yine devasa bir haritayla oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlandığı belirtiliyor.

Ayrıca Antik Yunanistan’ın önemli bir bölümü Türkiye kıyılarından da oluşmakta. Yani oyunda Ege kıyılarını görmek bizler için sürpriz olmayacaktır.

Ubisoft, oyun hakkındaki tüm detayların E3 2018’de açıklanacağını belirtti. Muhtemelen E3’e kadar Odyssey için sağlam bir oynanış videosu da gelecektir. Serinin yeni oyunu yine Eylül – Kasım aralığında satışa sunulacaktır. Keza geçmiş oyunlar hep bu bantta raflardaki yerini almıştı.

Fallout 76 online odaklı bir yapım olacak