Assassin’s Creed Origins için ilk görsel sızdırıldı!

aco

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan yeni Assassin’s Creed oyununa ait ilk görsel sızdırıldı. İşte Assassin’s Creed Origins için sızdırılan ilk görsel.

Ubisoft tarafından geliştirilmekte olan yeni Assassin’s Creed oyununa dair ilk detaylar geçtiğimiz gün su yüzüne çıkmıştı. Bir oyun mecrası tarafından ortaya atılan söylentiye göre yeni Assassin’s Creed oyununun Empire değil Origins ismini taşıyacağı belirtilmişti.

Assassin’s Creed Origins için ilk görsel de geçtiğimiz gün ortaya çıktı. Ortaya çıkan görsel aynı ortaya atılan iddialarda olduğu gibi bir deniz yolculuğuna işaret ediyor. Ortaya atılan iddilalara ve bizim de haberleştirerek sizlerle paylaştığımız bilgilere göre, Assasin’s Creed Origins eski Mısır’da geçecek.  İlk suikastçı tarikatlarından birinin hikayesine odaklanacak olan yapımda, deniz yolculukları da yapabileceğiz. En azından ortaya atılan iddialar bu yönde.

Assassin’s Creed Origins için sızdırılan görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

Assassins Creed Origins

Sızdırılan görselin biraz bulanık olması, oyun hakkında yorum yapmayı güçleştiriyor. Fakat geminin şekli ve genel atmosfer oyunun eski Mısır’da geçiyor olması ihtimalini kuvvetlendirecek cinsten.

Sonuç olarak yeni Assassin’s Creed oyunun Mısır’da geçecek olması kuvvetli bir ihtimal gibi görünüyor diyebiliriz. Fakat oyunun ismi Origins yerine farklı birşey de olabilir. Ubisoft’un yeni Assassin’s Creed oyununu önümüzdeki ay gerçekleşecek olan interaktif oyun ve eğlence fuarı E3 2017’de tanıtması bekleniyor.

Oyunun PC, PlayStation 4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak Kasım ayı gibi satışa sunulacağı tahmin edilmekte.