Assassins Creed Compilation, konsollar için geliyor

assassins creed

Önümüzdeki yıl yeni bir Assassins Creed oyunu çıkarmayacağını açıklayan Ubisoft’un Compilation isimli yeni bir sürümü satışa sunacağı ortaya çıktı. İşte Assassins Creed Compilation hakkındaki detaylar.

Assassins Creed’in oyun dünyasının en uzun soluklu serilerinden biri olduğunu söyleyebiliriz. Ubisoft’un ilk başlarda Prince of Persia’nın yan hikayesi olarak tasarladığı Assassin’s Creed, sonradan bağımsız bir yapım olarak karşımıza çıkmıştı. Oyun severlerin ilk Assassin’s Creed’e gösterdikleri ilgi, Ubisoft’u harekete geçirmiş ve neredeyse her sene yeni bir AC oyunuyla karşılaşmıştık.

2016 yılında seriye kısa bir ara veren yapımcı stüdyo, 2017’de Origins, 2018’de ise Odyssey ile seriyi devam ettirmişti. AC Odyssey’in satışa sunulmasından kısa bir süre önce stüdyo yetkilileri 2019 yılında yeni bir Assassins Creed oyununun gelmeyeceğini açıklamışlardı.

Assassins Creed Compilation geliyor!

Geçtiğimiz gün Alman perakende devi MediaMrkt’ın Assassins Creed Compilation isimli yeni bir oyunu PS4, Xbox One ve Switch için listelemesi kafa karışıklığına neden oldu.

MediaMrkt, Assassins Creed Compilation’u 39.99 euro fiyat etiketi ve 29 Mart çıkış tarihiyle listeledi. Gerek çıkış tarihi, gerekse de oyunun fiyatı Assassins Creed Compilation’un yeni bir oyun olmadığını gösteriyor. Muhtemelen yine birkaç Assassins Creed oyununun bir araya geldiği bir paket ile karşılaşacağız.

Şimdilik Ubisoft cephesinden bu oyun için herhangi bir açıklama gelmiş değil. Yine de bekleyip göreceğiz.

Rocksteady Superman oyunu hakkında açıklama yaptı