Assassin’s Creed Odyssey tanıtıldı! İlk video geldi!

assassin's creed odyssey

Oyun dünyasının kalbi şu aralar Los Angeles’taki E3 interaktif oyun ve eğlence fuarında atıyor. E3 2018’de dün Assassin’s Creed Odyssey fırtınası esti. Serinin yeni oyunu Antik Yunanistan’da geçiyor.

Oyun sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olarak gösterilen E3 geçtiğimiz gün Los Angeles’ta start almıştı. İlk gün Microsoft’un sahne aldığı etkinlikte, geçtiğimiz gün Ubisoft ve Sony fırtınası esti. Ubisoft kısa süre önce duyurduğu Assaassin’s Creed Odyssey isimli oyunu geçtiğimiz tüm detaylandırdı. Serinin yeni oyunu pek çok ilki de beraberinde getirecek.

Assassin’s Creed Odyssey bomba gibi geliyor

Ubisoft, E3 basın konferansında Assassins Creed Odyssey için iki yeni video yayınladı. Yapımcı ekip tanıtım videosunun yanı sıra oyunun oynanışına dair bir video da yayınladı. Yayınlanan iki videoya da aşağıdan göz atabilirsiniz.

Geçtiğimiz sene satışa sunulan AC Origins ile pek çok ilki oyun severlere yaşatan Ubisoft, bu sene daha da renkli bir konsept ile karşımıza çıkıyor. Keza yeni AC oyunu salt bir aksiyon – macera oyunu olmayacak. Hem erkek, hem de kadın karakterle oynayabileceğimiz oyun RPG tarzında bir yapıya sahip olacak.

Geliştirici ekibin açıklamalarına göre, gireceğimiz ikili diyaloglarda yapacağımız tercihler oyunun sonuna da etki edecek. Öyle ki AC Odyssey’de birden fazla son oyuncuları bekliyor olacak. Yeni oyunla gelen bu RPG havasının oyun severlerden ne gibi bir tepki alacağı ise şimdilik merak konusu.

Ubisoft AC Odyssey’in çıkış tarihi olarak 5 Ekim’i işaret etti. Oyun multiplatform olarak yayınlanacak.