Arzum Freshmix : Taze meyve ve sebze sularının tadını çıkarın

Arzum Freshmix

Arzum Freshmix Slow Juicer Meyve ve Sebze Presi ile artık çok kolay. Yavaş Sıkım Teknolojisine sahip Arzum Freshmix Slow Juicer ile ister bağışıklığınızı güçlendirmek, ister detoks için olsun taze sıkılmış meyve ve sebze suyunun tadını evinizde çıkarın.

Arzum Freshmix Slow Juicer Meyve ve Sebze Presi kışa girerken vazgeçilmeziniz olacak. Sonbaharda vitamin desteği veren ve mevsim geçişlerinde bağışıklık siteminizi güçlendiren içecekleri hazırlarken hayatınızı kolaylaştıracak Freshmix Slow Juicer, sahip olduğu Yavaş Sıkım Teknolojisi ile de meyve ve sebzelerin tüm vitaminini korur. Mevsimin meyve ve sebzeleriyle sağlıklı içecekleri bol bol tüketmek istiyorsanız mutfağınızdaFreshmix Slow Juicer’e yer açın.

1665472024 Arzum Freshmix Slow Juicer Meyve Ve Sebze Presi

Yavaş sıkım ile artan lezzet, artan sağlık.

Yavaş Sıkım Teknolojisine sahip,Slow Juicer Meyve ve Sebze Presi sıkım esnasında herhangi bir ısı ortaya çıkarmadığı için besinlerin oksitlenmesinin önüne geçer. Sıkım işlemini gerçekleştiren burgu mekanizma, meyveleri rendelemek yerine sıkıştırıp ezerek meyve suyunun tamamen çıkmasını ve standart katı meyve sıkacakları ile kıyaslandığında daha fazla vitamin elde edilmesini sağlar. Yavaş Sıkım Teknolojisi, faz ayrışmasının da önüne geçerek çok daha lezzetli ve homojen meyve ve sebze suyu hazırlanmasını sağlar. Ayrıca Yavaş Sıkım Teknolojisi sayesinde titreşim ve gürültüyü en aza indirgeyen  Freshmix Slow Juicer, düşük devirli güçlü motoru ile çalışırken oldukça sessizdir.

Arzum Freshmix

Arzum Freshmix Slow Juicer, meyve suyu ve posayı iki ayrı çıkışa ayırarak meyve suyunu en saf haliyle verir. Kolay kullanımının yanı sıra kolayca temizlenebilen  Freshmix Slow Juicer’ın meyve suyu haznesinin yanı sıra posa haznesinin de bulunması kullanım sonrası temizleme derdini ortadan kaldırır. Ayrı ayrı 900 ml geniş posa ve meyve suyu haznesine sahip Freshmix Slow Juicer, tek seferde tüm ailenize yetecek meyve ve sebze suyu hazırlamanızı sağlar.

Samsung Galaxy S23 daha büyük bataryayla geliyor