Arzum Airtasty Air Fryer : Lezzeti sağlık ile buluşturuyor

Arzum Airtasty Air Fryer

Arzum Airtasty Air Fryer Sıcak Hava Fritözü ile et yemeklerinden tatlıya, sağlıklı atıştırmalıklardan ekmeğe hayalinizdeki pek çok lezzetli tarifi hızlı, sağlıklı ve kolayca pişirme konforu sunuyor.

Arzum, yeni ürünü Arzum Airtasty Air Fryer Sıcak Hava Fritözü ile hayalinizdeki lezzetleri sağlıklı, hızlı ve kolayca pişirme imkanı sunuyor. Arzum Airtasty Air Fryer ile sofranızı her gün farklı yemeklerle donatacak, denemeyi istediğiniz tüm yemekleri pişirmenin keyfine varacaksınız. Et, tavuk yemeklerinden sağlıklı atıştırmalıklara, kekten ekmeğe kadar en sevilen lezzetleri pişirebileceğiniz Arzum Airtasty Air Fryer,  mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak.

Arzum Airtasty Air Fryer

Yiyecekleri sıcak hava sirkülasyonu ile pişiren Arzum Airtasty AirFryer ile yağ kullanımını azaltarak kızartma çıtırlığında sağlıklı lezzetler elde edebilirsiniz.  Sebze, tavuk, balık, et ve hamur işi pişirebilme özelliğine sahip Arzum Airtasty AirFryer’ın 80 ºC’dan 200ºC’ye kadar çıkan sıcaklık ayarı ile ihtiyacınız olan ısıyı seçebilirsiniz.

3

Üstelik çıkarılabilir, yapışmaz pişirme sepeti ve bulaşık makinesinde yıkanabilen haznesi ile Arzum Airtasty AirFryerın temizlemesi de çok kolay. 60 dakikaya kadar zaman ayarı, pişirme ve bekleme modu uyarı ışıkları ile kullanım kolaylığı sağlayan Arzum Airtasty AirFryer 4 litrelik geniş hazne kapasitesi ile idealdir.

Beyincik hakında yeni keşif! Duygusal hafıza