Honor 70 Türkiye fiyatı ile şaşırttı! Biraz fazla değil mi?

Honor 70

Akıllı telefon pazarında var olma savaşı veren Honor, yeni modelinin Türkiye fiyatını açıkladı. İşte detaylar!

Honor 70 Türkiye fiyatı ile şaşırttı! Biraz fazla değil mi? Birkaç ay önce Honor 70 serisini tanıtan Honor, telefonu ülkemizde satışa sunmaya hazırlanıyor. Honor 70rkiye fiyatını duyuran marka, hiç de fena olmayan bir fiyat politikası ile tüketicileri kendine çekmeyi amaçlıyor.

Honor 70 Pro

Peki ama Honor 70 özellikleri ile kullanıcılarına neler vadediyor? Gelin ilk olarak bu sorunun yanıtını verelim, sonrasında da cihazın Türkiye fiyatı hakkında konuşalım.

honor 70 pro 2

Honor 70 Türkiye fiyatı açıklandı! Bu fiyata kaçmaz!

Honor 70 gücünü üretimi Qualcomm tarafından sağlanan Snapdragon 778G Plus yonga setinden alıyor. Giriş segmentinde 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanıyla gelen telefon, sırtında ise 54MP ana kamera bulunduruyor. Bu bölümde bahsi geçen ana kameraya ek olarak 50MP ultra geniş açılı kamera ve 2MP derinlik sensörü de kullanıcılara sunuluyor. Ön kısımda ise 32MP’lik bir selfie kamerası söz konusu oluyor.

honor logo

4.800 mAh bataryaya ev sahipliği yapan Honor 70, 66W hızlı şarj ile destekleniyor. 6.67 inçlik bir ekran ile gelen cihaz, 120 Hz tazeleme oranı ile bu anlamda da iyi bir performans vadediyor. Modelin Honor tarafından açıklanan Türkiye fiyatı ise 12.999 TL. Açık konuşmak gerekirse bu bedel, Honor markasının pazarda iddialı olmak istediğinin bir ispatı niteliğinde.

Starlink uyduları Ukraynalıları yarı yolda bıraktı