Arzum Airtasty Air Fryer sıcak hava fritözü: Sağlıklı yemekler için

f g33

#İŞBİRLİĞİ

Arzum Airtasty Air Fryer Sıcak Hava Fritözü, 1350 W güç kapasitesine sahip bir sıcak hava fritözü. Pek çok özelliği bünyesinde barındırıyor ve size kısa sürede, sağlıklı kızartmalar hazırlamanız için yardımcı oluyor.

Fritözler, mutfaklarımızla sıklıkla kullandığımız cihazlar arasında yer alır. Kapasitesinden kullanılan yağa kadar lezzete etki eden faktörlerin olduğu düşünülür. Arzum’un bu yeni ürünü ise, daha az yağ kullanımı ile lezzetli yemekleri ortaya çıkarmanıza yardımcı oluyor.

Cihazın tasarımı güzel. Mutfak tezgahınızda, çok da yer kaplamadan güzel bir görüntü oluşturacağını düşünüyoruz. Malzeme kalitesi de uzun süreli kullanımlar için dayanıklılık hissi uyandırıyor.

Ürünün üzerindeki detaylarına bakıldığında, aslında kısa sürede alışabileceğiniz bir basit kullanılabilirlik söz konusu. Güç ışığı, sıcaklık seviyesi, kızartma sepeti ve sepetin sapı gibi detaylar açık, anlaşılır bir konumlandırılmaya sahip. Zaten cihazın üst kısmına baktığımızda da, belli başlı yemeklerin kaç derece sıcaklıkta ve ne kadar sürelerde pişirilmesi gerektiği bilgileri yer alıyor.

Arzum Airtasty Air Fryer sıcak hava fritözü: Sağlıklı yemekler için

Arzum Airtasty Air Fryer sıcak hava fritözü, ev kullanımına yönelik hazırlanan bir ürün

Yalnızca ev kullanımına yönelik hazırlanıldığı belirtilen cihaz, dış mekân kullanımlarına uygun bir yapıda değil. Öte yandan, fritözü kullanıma başlamadan önce, belirtilen voltaj değeri ile evinizdeki şebekenin uyumlu olup olmadığını kontrol etmeniz önemli.

Ürün, sebze, tavuk, balık ve hamur işi tipi yiyecekleri hazırlamanız için ideal bir ürün. Üstelik hepsinde de az yağ kullanarak güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Fritöz, 4 litre kapasiteye sahip ve haznesi çıkarılabiliyor. Böylece hem doyurucu bir kapasite elde ediyorsunuz hem de pişirme işlemi tamamlandıktan sonra çıkarıp rahatlıkla yıkayabiliyor, temizleyebiliyorsunuz. Evet, isterseniz bulaşık makinesinde de yıkayabilirsiniz.

Arzum Airtasty Air Fryer, tariflere göre farklı ısı ve zaman ayarları yapabilmenize de imkân sunan bir ürün. 80 dereceden 200 dereceye kadar ısı ayarlaması yapabiliyorsunuz. Maksimum zaman ayarı ise, 60 dakika. Unutmadan, pişirmeye başlamadan önce, cihazı 3 dakika kadar ısıtmanızda yarar var.

Arzum Airtasty Air Fryer sıcak hava fritözü: Sağlıklı yemekler için

Örneğin biz, ilk deneyimlerimizde -ki alışma ve öğrenme süreci olarak görebiliriz bunu- patates kızartması tarafında fazlasıyla memnun kaldık. Çoğu fast food zincir mağazasında yediğimiz patates kızartmasına kıyasla çok daha lezzetli sonuçlarla karşılaştık. Benzer bir memnuniyeti soğan halkalarında da yaşadık. Buna karşın Mozarella Stick ürünlerinde bu ürüne biraz daha alışmamız gerektiğini anladık.

Sonrasında, çikolatalı kek yapmayı denedik, ama mevcut haznenin alt kısmındaki boşluklardan akıntılar olabiliyor. Bu sebeple de bu haznede yağlı kağıt ya da kek kalıbı kullanılabilir. Yaptığımız ilk denemelerde istediğimiz keki yapamadık. Burada da bu ürünü daha iyi tecrübe etmemizi anladık.

Bazı cihazlar, beraberinde pişirme kalıpları da sunuyor. Böylece ekstra masraf ödemek zorunda kalınmıyor. Arzum’un bu ürünü tarafında ise bu tip detaylar kutuda yer almıyor.

Genel olarak oldukça sessiz olan bu ürün, elbette yemek yapmak için tasarlanmadı. Beğendiğimiz özelliği ise, gayet hızlı olması ve mutfakta az yer kaplaması. En büyük avantajı ise aynı zamanda küçkük bir fırın gibi çalışması ve fırınlık bazı ürünleri çok daha hızlı ve başarılı bir şekilde hazırlayabilmesi.

Arzum Airtasty Air Fryer sıcak hava fritözünün bakır ve gümüş olmak üzere 2 farklı renk seçeneği bulunuyor. Satış fiyatı ise, 3 bin TL. Peki ya garanti? Ürün, 3 yıllık garanti etiketiyle geliyor.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Huawei MatePad Pro 12.6 inç ekranlı tablet!