İşte hayatınızı kolaylaştıran çözümler!

Corba Makinesi Power Blender Vakum Blender Slow Juicer

Beko IFA 2019 etkinliğinde sağlıklı yaşamı destekleyen yeni ürünlerini ve teknolojilerini sergiledi. Beko’nun yeni ürünleri hakkındaki detaylar haberimizde.

Beko, Almanya’da düzenlenen IFA etkinliğinde yeni ürünlerini sergilemeye devam ediyor. Sağlıklı yaşamı yeni ürün ve teknolojileri ile destekleyen dünya markası olan Beko, yiyecek konusunda atılımlar yapıyor.

Beko Vakum Blender

  • Yiyecekleri blenderdan geçirirken oksidasyon oluşursa besin değeri kaybına yol açar. Vakum Blender, sürahinin içindeki havayı çıkartarak oksidasyonu önlüyor. Böylece meyve ve sebzelerin besin değerini uzun süre koruyor. Ayrıca doğal renginde meyve ve sebze suları hazırlarken, C vitamini değerlerini de standart blenderlara göre daha iyi koruyor. Bu blenderla bir gece önce hazırladığınız içeceği sabah besin değerinde bir azalma olmadan tüketebilirsiniz.

Corba Makinesi Power Blender Vakum Blender Slow Juicer

  • Beko Çorba Makinesinin 5 program seçeneğiyle istenilen kıvamlarda çorba, sos ve smothie hazırlayabilirsiniz. Çorbayı pişirdikten sonra 40 dakikaya kadar sıcak tutan makine, hibrit teknolojisi sayesinde hem sıcak içecekler hem de ferahlatıcı smoothie’ler hazırlamaya olanak sağlar.   

Power Blender

  • Power Blender ise ultra güçlü 1600 Watt motoru ve birçok blenderın neredeyse iki katı güçte işleyen 31.000RPM devir seviyesiyle, dip sos, sorbet, kek-kurabiye hamuru, kokteyl, mama, kuru yemiş ezmesi gibi çok farklı kıvamdaki tarifleri kolayca hazırlıyor. Ayrıca buz kırma özelliği ile buzları bile saniyeler içinde parçalar.

Slow Juicer

  • Slow Juicer, 60 RPM’lik yavaş devri ile yüksek ısınma ve oksidasyonu engelleyerek vitaminleri yüzde 80’e kadar daha fazla koruyor, yüzde 15 daha fazla sebze-meyve suyu elde ediliyor. Sorbe aparatı ile hem sorbe hem de dondurma yapabiliyor.

Beko Cosmopolis

  • Beko Cosmopolis serisi 50’li, 60’lı yılların çizgilerinin modern yorumlanmış, retro tasarımıyla kahvaltı hazırlığını keyfe dönüştürüyor. Kahvaltı Serisi, farklı kapasitelerde 2 ekmek kızartma makinesi ve 2 farklı modelde kettle’dan (su ısıtıcı) oluşuyor.  Geniş ekmek kızartma yuvası sayesinde dilediğiniz büyüklükteki dilimleri kızartmanıza imkan veriyor. Buz çözme, yeniden ısıtma ve iptal tuşlarıyla zamandan kazandıran bu ürün, kolay temizlenebilme özelliğine de sahip. Farklı renk seçenekleri ile sunulan seri şık ve sofistike tasarımları ile mutfağınız havasını değiştirir.

Beko yeni teknolojileri ile sağlıklı yaşamı destekliyor