Arzum Smartfit : Vücut analizi yapan Akıllı Baskül

Smartfit

Spor yapanların, sağlıklı yaşama özen gösterenlerin gözdesi olacak Bluetooth teknolojili yeni vücut analiz baskülü Arzum Smartfit ile vücut değerleri her an her yerde yanınızda.

Arzum, vücut değerlerinin kolaylıkla takip edilmesini ve saklanmasını sağlayan akıllı Smartfit baskül ile sağlıklı yaşamı destekliyor. Yağ, su, kas, kemik ölçümü yapabilen Smartfit baskül, Bluetooth bağlantı özelliği sayesinde detaylı vücut analizini telefona taşıyor.

Arzum Smartfit

Arzum Smartfit :  Sağlıklı yaşama bağlanın

iOS ve Android cihazlarla uyumlu basküldeki verileri görebilmek için, App Store ya da Google Play üzerinden FeelFit uygulamasını indirmek ve eşleştirme yapmak yeterli oluyor. 20 kişiye kadar otomatik profil tanıma özelliğine sahip baskül, kalabalık ailelerin tüm üyelerinin verilerini saklayabiliyor.

Arzum Smartfit3

Huawei Mate 20 Pro için yeni bir video yayınladı

Ultra şeffaf geniş cam yüzeyinin üzerindeki led ekranıyla rahat ve okunabilir kilo verisi sunan baskül; 50 gr hassasiyet özelliğiyle de vücuttaki en küçük değişimi bile fark etmenizi sağlıyor. Fiziksel veri raporuyla günlük; haftalık, aylık ve yıllık vücut değerlerinizin değişimini gözlemleme fırsatı sunan baskül, hedeflenen kiloya ulaşmak için önceki vücut değerlerini analiz etmenizi sağlıyor ve motivasyonu artırıyor.

Arzum baskül, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle spor yapanları ve sağlıklı yaşama özen gösterenleri bekliyor.