Genshin Impact animesi geliyor!

Genshin Impact animesi geliyor!

Genshin Impact, son birkaç yılın en büyük oyun başarı öykülerinden biri. Şimdi ise anime severleri heyecanlandıracak bir gelişme yaşandı. İşte tüm detaylar.

Geliştirici miHoYo, oynaması ücretsiz aksiyon RPG’sine dayalı bir anime oluşturmak için animasyon stüdyosu Ufotable ile bir araya geldi. Bu kapsamda Genshin Impact sevenleri farklı formatlarda heyecanlar bekliyor diyebiliriz. Ufotable, oyunla ilgili diğer birçok projede de çalışmıştı. God Eater ve Tales of Zestiria gibi yapımlarda emeği olan ekip bu anime ile de beklentileri aşacak. Ufotable’ın bu sefer kullanacağı sanat tarzı hem anime severleri hem de oyun severleri tatmin edecek cinsten. Tahmin edebileceğiniz gibi, stüdyo oyunun görünümünden çok da uzaklaşmış görünmüyor. Resmi bir Genshin Impact anime duyurusunun bu kadar uzun sürmesi biraz şaşırtıcı. Geliştiriciler ilk etapta anime’den ilham aldı ve oyun uzun zamandır bir uyarlama için hazır görünüyor.

Genshin Impact animesi geliyor!

Diğer birçok önemli oyun, son yıllarda animasyon dizilerine dönüştürüldü. Cyberpunk 2077 yan ürünü Cyberpunk: Edgerunners daha bu hafta Netflix’e geldi. Arcane (League of Legends’a dayanan yapım), bu ayın başlarında Emmy kazanan ilk animasyonlu yayın dizisi oldu. Hayranların Genshin Impact animesini ne zaman ve nerede izleyecekleri belli değil. Bununla birlikte, fragmanın yalnızca konsepti gösterdiği ve Ufotable işbirliğine uzun vadeli bir proje olarak atıfta bulunduğu göz önüne alındığında, ilk sezonun başlamasına biraz zaman olabilir.

Genshin Impact anime açıklaması, miHoYo’nun 28 Eylül’de çıkacak olan oyunun 3.1 sürümüne bir bakış sunması ile geldi. Güncelleme, Sumeru’nun yeni bölgesini genişletecek ve oyunun ana hikayesinin devam etmesine yardımcı olacak.

Snapchat web sürümü artık herkes tarafından kullanılabilir