Apple’ın yeni etkinliği iptal mi edildi?

Apple üçüncü taraf ödeme sağlayıcılarına izin verecek!

Apple’ın normal şartlar altında Ekim ayı içerisinde yapılması beklenilen etkinliği iptal edilmiş olabilir. Peki ama bu gerçekten mümkün ve sebebi ne olabilir?

Apple’ın yeni etkinliği iptal mi edildi? Teknoloji devi Apple, yaptıklarıyla olduğu kadar yapmadıklarıyla da gündem olan bir şirket. Hatırlanacağı üzere Amerikalı teknoloji devinin Eylül ayında gerçekleştireceği tanıtım organizasyonu için aylar boyunca ortaya birçok iddia atılmış ve basın dünyası bir türlü bu etkinliğin hangi tarihte yapılacağı konusunda bir fikir birliğine varamamıştı.

Apple ve Facebook

Nihayet Haziran ayının sonlarına doğru Apple’ın söz konusu lansmanı 13 Eylül’de gerçekleştireceği konusunda hemfikir olunsa da, Apple tarafından yapılan bir açıklamayla beklenilen tarihin 7 Eylül olduğu duyurulmuştu.

Apple yeni maske kararı ile şaşırttı

Apple’ın yeni etkinliği iptal mi edildi?

İşte sadece bu basit hatırlatmadan bile, Apple’ın bazı konularda sır tutma kabiliyetinin ne kadar güçlü olduğunu görebiliyoruz. Ancak bu durum bile her gün ortaya yeni bir iddia atılmasının önüne geçemiyor. Apple’a yakınlığıyla bilinen ve bugüne kadar pek çok doğru tahminiyle güvenilirliğini kanıtlayan Mark Gurman, şimdi de Amerikalı şirketin Ekim ayı içerisinde yapmayı planladığı etkinliği iptal ettiğini duyurdu.

Apple yeni maske kararı ile şaşırttı

Bu iddiayı ilk defa geçtiğimiz hafta ortaya atan ünlü isim, bu haftada bir kez daha aynı şeyleri söyleyerek sözlerinin arkasında olduğunu gösterdi. Gurman’a göre Apple normal şartlar altında yapılacak etkinlikte tanıtılacak ürünleri, basın bültenleri ile tanıtacak ve bu ürünleri doğrudan satışa sunacak. Ancak Mark Gurman Apple’ın neden bu şekilde bir yol tercih ettiği konusunda ise herhangi bir bilgi vermedi. Ünlü duyumcunun bu açıklamalarının üzerine Apple cephesi sessizliğini korurken, bu bilgilerin doğru olup olmadığını ise zaman gösterecek.

Galaxy A14 özellikleri belli oldu