Apple etkinliği canlı nasıl izlenir?

Apple etkinliği canlı

Apple’ın bugün yeni iPhone ve yeni ürünlerini tanıtacağı etkinliği canlı olarak nasıl takip edebileceğinizi anlatıyoruz. Apple etkinliği canlı anlatım ile yeni ürünlerin tanıtımına tüm dünya ile aynı anda şahitlik yapabilirsiniz.

Apple, Türkiye saatti ile 20:00‘da başlayacak olan Gather round etkinliğinde yeni ürünleri ile karşımıza çıkacak. Apple ilk defa bu etkinliği kendi kanallarının yanında Twitter üzerinden de canlı yayın yaparak teknoloji severlerin karşısına çıkacak. Biz de Apple etkinliği canlı nasıl izlenir? rehberimiz ile karşınıza çıkıyoruz.

Apple etkinliği canlı nasıl izlenir?

iPhone Xs, iPad Pro, Apple Watch Series 4, AirPods 2 ve AirPower’ın tanıtılacağı bu etkinlik Apple’ın sitesi üzerinden yayınlanacak. Buradan etkinliğin sayfasına ulaşabilirsiniz. Etkinliği bu sayfadan takip edebilmek için Apple’ın bazı şartları bulunuyor.

Mac kullanıcıları için ise macOS Sierra 10.12 ve daha sonraki sürüme sahip olursa, etkinliği Safari üzerinden daha akıcı bir şekilde izleyebilecek.

Apple bugün ne tanıtacak?

Windows 10 kullanıcıları ise Chrome, Firefox veya Microsoft Edge üzerinden etkinliği canlı olarak takip edebilecek. Etkinlik sırasında sorun yaşamamak için bu tarayıcıların son sürümlerini yüklemenizde fayda var.

Etkinliği iPhone ve iPad‘den Safari üzerinden izlemek için ise; iOS 10 ve üzeri sürüme sahip olmanız gerekiyor.

Twitter üzerinden ise @Apple sayfasından etkinliği canlı izleyebilirsiniz.

Apple etkinliği canlı