Apple AirPower’a ne oldu? AirPower satışa sunulacak mı?

Apple AirPower

Apple’ın kablosuz şarj matı AirPower 2018’de de satışa sunulmadı. Peki, Apple AirPower ürününün satışı iptal mi edildi? Apple bu yıl bu ürünü satışa sunacak mı? İşte AirPower bilmecesi hakkındaki son bilgiler.

Apple, 2017 yılının Eylül ayında düzenlediği etkinlikte iPhone X ile birlikte kablosuz şarj teknolojisine geçiş yapmıştı. Cupertinolu dev, kablosuz şarja yeni bir soluk getirmek için yeni ürünü olan AirPower’ı da aynı etkinlikte sergilemişti. Ancak 2017’de tanıtılan AirPower hala satışa sunulamadı.

Apple AirPower ne zaman satışa sunulacak?

Kablosuz şarj matı AirPower’ın aynı anda iPhone, Apple Watch ve AirPods’u şarj edeceği söyleniyordu. Bu ürünün satışa sunulacağı tarih olarak ise 2018 yılı gösteriliyordu. Ancak 2018’i geride bırakmamıza rağmen hem AirPower tanıtılmadı hem de Apple’ın web sitesinden ürünün sayfası kaldırıldı.

iOS 12 kullanım oranı Apple’ın yüzünü güldürüyor

Analistler AirPower’ın satışa sunulmamasını kablosuz şarj destekli AirPods 2’nin gecikmesine bağlıyor. Ancak Apple’ın Mart ayında AirPods 2 ile birlikte AirPower’ı satışa sunma ihtimali bulunuyor. Eğer 2019’un ilk çeyreğinde AirPower satışa sunulamazsa, bu ürünün iptal edildiğini söylemek hiç de yanlış olmayacaktır.

Apple AirPower

Qi standartlarında gelişmiş şarj göstergesi ile gelecek olan AirPower, tam bir bilmece oldu. Umarız bu ürün Apple’ın tanıtıp satışa sunmadığı ürün olarak teknoloji tarihindeki yerini almaz.