Apple’ın macOS güncellemesi kullanıcıları kızdırdı!

123 2

Bu aralar Apple’ın ismini iPhone 15 dedikodularıyla bolca duyuyoruz. Hatta ünlü analist Ming-Chi Kuo’nun iPhone 15’te fiziksel düğme olmayacak açıklaması da ortalığı daha karıştırdı. Bir yandan bunlar yaşanırken, diğer yandan da macOS kullanıcılarını kızdıran gelişme yaşandı. Cupertino merkezli şirketin yayınladığı macOS Big Sur güncellemesi hataya neden oldu. Birkaç gündür sosyal medya ve destek forumlarında bu hata konuşuluyor.

Apple, Ocak ayı sonunda macOS Big Sur 11.7.3 güncellemesini kullanıcıların beğenisine sundu. Güvenlik düzeltmelerini içeren bu güncelleme, Safari’de Favoriler kısmında simgelerin görünmesini engelleyen yeni bir hatayı da beraberinde getirdi.

Bu sorundan etkilenen kullanıcılar destek forumları, Twitter, Reddit ve daha birçok platformda şikayetlerini dile getirdiler. Destek forumlarında, Safari’deki sorunla ilgili yazılan bir başlığa kısa süre içinde birçok şikayet mesajı yazıldı.

Apple

Söz konusu sorun Favoriler bölümünde simgelerin boş ya da bir harf görünmesine neden oluyor.

Bu kadar şikayetten sonra Apple’ın bir adım atması bekleniyor. Bu arada macOS Big Sur 11.7.3 güncellemesinin de önemli düzeyde güvenlik düzeltmeleri içerdiği ve bu yüzden kullanıcıların yüklemesi gerektiği öneriliyor. macOS Monterey ve macOS Ventura’nın son sürümlerinde Safari’de söz konusu Favoriler hatası yaşanmadı.

OnePlus’tan OnePlus Pad tablet geliyor