iPhone 15 serisi hakkında yeni iddialar ortaya çıktı

iPhone 15 Ultra 2

Akıllı telefon dünyasının en popüler ismi olan iPhone, yeni serisine ilişkin iddialarla gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

iPhone 15 serisi hakkında yeni iddialar ortaya çıktı. iPhone için tüm zamanların en popüler telefonu demek artık kesinlikle abartılmış bir yakıştırma olmayacaktır. Her yeni modeliyle popülaritesini arttıran ve birçok insan tarafından statü göstergesi olarak kabul edilen bu telefon, daha uzun yıllar boyunca konumunu korumaya devam edecek gibi görünüyor. Ancak ne olursa olsun sektörde birçok farklı ve güçlü isim olduğunu ve gelişim göstermeyen bir cihazın iPhone bile olsa bir zaman sonra gündemden düşeceği neredeyse kesin. İşte bu durumun farkında olan Apple, iPhone 15 serisi ile birlikte hayranlarının ilgisini yeniden üzerine çekmek istiyor.

iPhone fiyatlarında artış

Her ne kadar iPhone 14 serisinin tanıtılmasının üzerinden henüz birkaç ay geçmiş olsa da bu durum iPhone 15 serisine ilişkin iddia ve duyumların yayılmasına mani değil. İşte Apple’ın yeni amiral gemisi modellerine ilişkin son bilgiler ise bir kez daha Pro kullanıcılarını ilgilendiriyor.

iPhone 15

iPhone 15 serisi hakkında yeni iddialar ortaya çıktı

Eğer iddialar doğruysa iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinin çift ön kamerayla geleceğini söyleyebiliriz. Şu an bu şekilde çift ön kameraya sahip akıllı telefonların sayısının bir elin parmaklarını geçmediği düşünüldüğünde, bu hamle Apple için son derece yerinde olacaktır.

iOS 15

Öte yandan iPhone 14 serisi ile belirginleşen Pro – Standart model ayrımının iPhone 15 serisi ile zirveye ulaşacağı düşünüldüğünden, çift ön kamera özelliğinin standart modellerde görülmeyeceğini ve bu cihazları tercih edenlerin çift ön kameralı iPhone için 16 serisini beklemelerinin gerekeceğini belirtelim. iPhone 15 serisi hakkında yeni iddialar ortaya çıktı.

Buds 2 kulaklığını kullananlar dikkat! Eğer şarjınız…