Apple Watch Pro spor odaklı olacak

Apple yeni reklamıyla ölüm anınızı canlandırıyor

Apple’ın üzerinde çalıştığı akıllı saat modellerinden biri olan Apple Watch Pro hakkında yeni haberler gelmeye devam ediyor.

Apple Watch Pro spor odaklı olacak. Teknoloji dünyası için yılın en önemli ayları yaklaşıyor. Bildiğiniz üzere 10 Ağustos 2022 tarihinde Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un Galaxy Unpacked etkinliği var. Bu büyük buluşmanın hemen ardından Eylül ayının ortalarına doğruysa, Samsung’un en büyük rakibi Apple sahneye çıkacak ve yeni iPhone modelleriyle birlikte Apple Watch Series 8’i tanıtacak.

Apple Watch Series 8 ateşiniz olup olmadığını tespit edecek!

Bugüne kadar servis edilen bilgilere göre Apple bu sene klasik Watch Series modellerinin yanına bir de Pro versiyonunu ekleyecek. Şu an için Apple Watch Pro olarak isimlendirilen ancak resmi ismini ancak Apple lansmanıyla öğreneceğimiz yeni akıllı saat modelinin odak noktasında, ekstrem spor yapan kullanıcılar var.

Apple Watch

Apple Watch Pro spor odaklı olacak

Akıllı saatin hedef kitlesinin normal kullanıcılardan daha sert ortamlara sahip olan kişiler olması, bu akıllı saatin de klasik Apple Watch Series modellerinden daha sağlam olması gerekliliğini beraberinde getiriyor.

Apple, Apple Watch Series 6 resmi programından çıkardı

İşte bu nedenle sızıntılara göre Apple, yeni Pro modelinde titanyum kasa kullanılacak. Bunun yanında normal modellere göre ekran boyutu da %10’a yakın artacak olan Apple Watch Pro, beklentilerin aksine yine yuvarlak bir kasa yapısına sahip olmayacak.

Buraya kadar saydıklarımız Apple Watch Pro hakkındaki iyi haberlerimizdi. Kötü haberlere geçecek olursak, bu saatte beklenen sensörlerden en önemli ikisi olan tansiyon ölçümü ve vücut ısısını ölçme özellikleri bulunmayacak.

Google Pixel 6a ön satışı hediyesiyle geldi