Avatar Frontiers of Pandora ne zaman çıkacak?

Avatar Frontiers of Pandora ne zaman çıkacak

Oyun dünyasının merakla beklenen yapımlarından biri olan Avatar: Frontiers of Pandora, maalesef bir kez daha erteleme haberiyle karşımıza çıktı.

Avatar Frontiers of Pandora ne zaman çıkacak? Avatar tüm zamanların en unutulmaz beyaz perde yapımlarından biridir. Hala birçok gişe rekorunu elinde bulunduran bu efsane yapım ilk defa 2009 yılında karşımıza çıkmış ve zamanın çok ötesindeymişiz gibi hissettiren 3D teknolojisi sayesinde büyük sükse yapmıştı. Her ne kadar Ubisoft’un Avatar oyunu, orijinal yapımın çıkış tarihi itibariyle başlamış bir proje olmasa da, yine de oyun severlerin Avatar: Frontiers of Pandora isimli bu macerayı oldukça uzun bir zamandır beklediğini söyleyebiliriz.

Avatar Frontiers of Pandora ne zaman çıkacak

Daha önce birçok defa ertelenen yapım, son olarak geçtiğimiz yıl çıkış sözü vermiş ancak çıkış tarihine kısa bir süre kala oyunun 2022 yılına ertelendiği haberi paylaşılmıştı.

Avatar Frontiers of Pandora ne zaman çıkacak?

Avatar Frontiers of Pandora ne zaman çıkacak

İşte bu yılda Ubisoft bizleri şaşırtmadı ve bu defa da oyunun çıkışının 2023 mali yılına kaldığını duyurdu. Ubisoft’un mali yılı Nisan ayında başlıyor ve Mart ayında son buluyor. Bu nedenle oyunseverlerin Avatar macerası en iyi ihtimalle 2023 yılının Nisan ayına kaldı diyebiliriz.

Avatar Frontiers of Pandora ne zaman çıkacak

Tabi geçmiş deneyimlerimiz ve Ubisoft’un bu konudaki başarısı bir arada değerlendirildiğinde, bu tarih fazlasıyla iyimser olacaktır. Henüz bırakın çıkacağı günü ayı, piyasaya sürüleceği yıl bile kesinlik kazanmamış olan (çünkü mali tatil 2023 Nisan’da başlayıp 2024 Mart’ta bitecek) bir oyunun tabi ki fiyatı hakkında bir şey söylemek de çok mümkün değil. Ancak başka bir gelişme olmazsa yeni yapımın PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S ve PC platformlarına çıkacağını söyleyebiliriz.

LCD monitör satışları gitgide düşüyor!