Apple Watch SE’den de ucuz bir model piyasaya sürülebilir

Apple Watch

Apple etkinliğine saatler kala gelen söylentiler şirketin Apple Watch SE’den de ucuz bir akıllı saat piyasaya süreceğini öne sürüyor.

Bildiğiniz gibi şu sıralar teknoloji dünyasında tüm gözler Apple’ın bu akşam düzenleyeceği etkinliğe çevrilmiş durumda. Hem iPhone 14 modellerinin hem de yeni Apple akıllı saatlerin tanıtılacağı bu etkinliğe artık saatler kala, etkinlikte tanıtılacak cihazlar hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Bildiğiniz gibi Apple’ın bu etkinlikte akıllı saatlerine yenilerine ekleyeceği ve bunlardan biri de önemli geliştirmelerle gelen Apple Watch Pro olacağı bir süredir biliniyor. Ancak son gelen bilgilerde, Apple’ın sadece üst segment bir akıllı saat çıkarmakla kalmayıp, aynı zamanda bir de daha düşük maliyetli bir model tanıtacağı iddia ediliyor. Bu iddialara göre bu yeni model, Watch SE’den bile daha düşük fiyatlı olacak.

Apple Watch Series 8 özellikleri

Apple’a yakın analistler tarafından ortaya atılan bu iddiaya göre Amerikalı teknoloji devi, Apple Watch SE’den bile ucuz olacak bu yeni modelle özellikle gençleri ve çocuklarına akıllı saat almak isteyen anne babaları hedef alıyor. Özellikle çocuklarını hem telefondan uzak tutup hem de istedikleri zaman iletişim kurabilmek isteyen ebeveynlerin bu yeni, daha düşük fiyatlı modele ilgi göstermesi bekleniyor. Bu da akıllı saatin iPhone bağlantısı olmadan çalışan modellerden olacağı anlamına geliyor.

Bildiğiniz gibi iPhone bağlantısı olmayan Watch SE, çıkışta 329 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştu. Daha büyük boyutlu versiyonunun saati ise 359 dolardı. Bu yüzden eğer iddialar doğru çıkarsa bu yeni modelin çıkışta 329 doların altında olması gerekecek. Bu iddiaların doğru olup olmadığını saatler sonra öğrenmiş olacağız.

Google Pixel 7 serisinin tanıtılacağı tarih açıklandı