Apple Watch benzeri Mi Watch videoda ortaya çıktı

xiaomi mi watch

Xiaomi’nin tasarımıyla Apple Watch’ı andıran yeni akıllı saat modeli Mi Watch şimdi de videoda ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden biri olan Xiaomi, giyilebilir teknoloji sektöründe de geniş bir model yelpazesine sahip. Özellikle Mi Band serisi ile geniş kitlelere ulaşan Xiaomi, şimdi aynı şeyi Mi Watch’la da denemek istiyor.

5 Kasım’da özel bir etkinlik düzenleyecek olan Çinli üretici, Apple Watch’a benzerliğiyle dikkat çeken Mi Watch modelini de bu etkinlikte tanıtacak.

Xiaomi’nin yeni akıllı saat modeli geçtiğimiz gün kısa bir videoda ortaya çıktı. Dilerseniz bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Xiaomi Watch hakkında şimdiye kadar sızdırılan bilgilere göre saatin Snapdragon Wear 3100 yonga setinden güç alacağını biliyoruz. GPS, NFC, Wi-Fi ve Bluetooth gibi bağlantı özelliklerine de sahip olan saat siyah ve beyaz renk seçenekleriyle gelecek.

Xiaomi’nin yeni akıllı saat için belirlediği etiket fiyatı muhtemelen 5 Kasım’da açıklanacak. Fakat Çinli üreticinin 150 dolar civarında bir etiket belirleyeceği tahmin ediliyor.

3310 kadar sağlam CAT S52 Avrupa’ya geliyor