3310 kadar sağlam CAT S52 Avrupa’ya geliyor

cat s52

Günümüz akıllı telefonlarının yeterince sağlam olmadığını düşünüyorsanız sizi CAT S52 ile tanıştıralım. İşte telefonun fiyatı ve özellikleri.

Pek çok akıllı telefon yapısı gereği eski telefonlar kadar sağlam değil. Bugün herhangi bir akıllı telefonu 3310 ile sağlamlık testine soksanız, muhtemelen hiç biri tek parça halinde çıkamaz. Elbette elinizde CAT S52 gibi bir telefon varsa, o zaman durum değişebilir.

CAT genel olarak akıllı telefon üreten bir şirket değil. Fakat zaman zaman sağlamlığıyla dikkat çeken çeşitli modeller satışa sunuyor. Bu modellerden sonuncusu ise S52. Teknik özellikleri bakımından klasik bir orta segment model görüntüsü çizen S52, pek çok akıllı telefondan 10 kat daha sağlam.

cat s52

IP69 sertifikasına sahip olan telefon MIL-STD 810G standartlarına uygun olarak üretiliyor. Termal şoklar, yüksek ve alçak basınç ve çelik üzerine düşme testlerinden çizik dahi almadan çıkan telefon, gücünü MediaTek tarafından üretilen Helio P35 yonga setinden alıyor. Sistemini 4GB RAM ile destekleyen telefon 64GB’lık dahili depolama alanına sahip. Arka tarafında 12MP’lik ana kamera bulunduran modelin selfie kamerası ise 8MP.

Kutudan ilk çıktığında Android 9 ile çalışan S52’nin 12 Kasım’da Avrupa’da satışa sunulması bekleniyor. Telefon için belirlenen etiket fiyatı ise 499 euro.

Galaxy S11 özellikleri belli olmaya başladı