Xiaomi Mi 9 Battle Angel videoda ortaya çıktı

1 4

Akıllı telefon pazarının yükselen isimlerinden biri olan Xiaomi yeni amiral gemisi modelini 20 Şubat’ta tanıtacak. Aynı gün Xiaomi Mi 9 Battel Angel da sahnedeki yerini almış olacak.

Genel olarak Çinli üreticilerin çeşitli filmlerle işbirliği yapmasına alıştık. Zira daha önce çeşitli üreticiler de Star Wars, Avengers ve benzeri filmlerle işbirliğine gitmişlerdi. Şimdi bunlara bir yenisi daha ekleniyor. Xiaomi, geçtiğimiz günlerde vizyona giren Alita Battle Angle ile tasarım odaklı bir işbirliğine gidecek.

İşte Xiaomi Mi 9 Battle Angel!

Bu iş birliği kapsamında şeffaf bir tasarıma sahip olan Mi 9 modelinin Xiaomi Mi 9 Battle Angel olarak isimlendirileceği belirtiliyor. Xiaomi Mi 9 Battle Angel geçtiğimiz gün bir videoda da ortaya çıktı. Dilerseniz bu videoya yukarıdan göz atabilirsiniz.

Xiaomi Mi 9 Battle Angel büyük bir ihtimalle teknik özellikler açısından serinin diğer modelleriyle aynı kalibrede olacak. Muhtemelen RAM ve dahili depolama alanında ufak değişiklikler olabilir. Fakat ekran, kamera, yonga seti ve batarya gibi kriterler diğer Mi 9 modelleriyle aynı olacaktır.

Henüz Mi 9 modellerinin nasıl fiyatlandırılacağına ilişkin net bir bilgi bulunmuyor. Fakat Çinli üreticiye yakın bir kaynaktan alındığı iddia edilen bilgiye göre Xiaomi Mi 9 Battle Angel fiyatı 885 dolar olacak. Bu da cihazı Xiaomi’nin şimdiye kadarki en pahalı telefonu yapıyor. Tabi ki bu fiyatın henüz söylenti aşamasında olduğunu da hatırlatmamız gerekiyor.

Huawei P30 ve P30 Pro’ya ait yeni detaylar ortaya çıktı