Xiaomi’den Apple Watch benzeri Mi Watch

mi watch

Çin’in önde gelen teknoloji üreticilerinden Xiaomi, önümüzdeki hafta yeni akıllı saat modelini tanıtacak. İşte tasarımıyla Apple Watch’ı andıran Mi Watch!

Agresif fiyat politikası sayesinde global pazarda önemli bir müşteri kitlesine erişen Xiaomi, ürün ve model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Çinli üretici şu anda akıllı televizyonlardan, dizüstü bilgisayarlara, akıllı saatten, akıllı telefonlara kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip. Muhtemelen bu ürün yelpazesi önümüzdeki günlerde daha da genişleyecek.

Bilindiği üzere Çinli şirket önümüzdeki hafta CC9 Pro ve Mi Note 10 modellerini tanıtacağı özel bir etkinlik düzenleyecek. Xiaomi’nin bu etkinlikte yeni akıllı telefon modelleri haricinde, yeni akıllı saat modelini de tanıtacağı biliniyor. Nitekim bu akıllı saate ilişkin ilk detaylar geçtiğimiz gün ortaya çıktı.

mi watch

Mi Watch ismiyle tanıtılacak olan saat, tasarım açısından Apple Watch’ı andırıyor. Wi-Fi, GPS, NFC desteği sunacak olan saat Qualcomm tarafından üretilen bir yongadan güç alacak.

Xiaomi’nin Mi Watch için belirlediği etiket ise henüz netleşmiş değil. Fakat muhtemelen Apple’ın 399 dolardan sattığı Apple Watch 5’e oranla çok daha ucuz olacaktır.

AirPods Pro ve AirPods 2 karşılaştırması