OnePlus 11 özellikleri yavaş yavaş netleşmeye başladı

OnePlus 11 Pro

Akıllı telefon dünyasının önemli isimlerinden biri olan OnePlus, yakın zamanda yapacağını duyurduğu yeni etkinlikle gündeme oturdu. Peki Çinli şirket bu etkinlikte hangi telefonunu tanıtacak?

OnePlus 11 özellikleri yavaş yavaş netleşmeye başladı. Akıllı telefon dünyası son zamanlarda yavaş yavaş Çinli markaların yörüngesine girmeye başladı. Her ne kadar hala dünyanın en çok akıllı telefon satan ilk iki markası Apple ve Samsung olsa da Xiaomi, Oppo, Realme, Redmi, Motorola gibi Çin merkezli markalar da pazar paylarını arttırmaya devam ediyor.

OnePlus Pad 2

Bu Çinli markalardan biri olan ve özellikle son iki yılda büyük bir çıkışa imza atan OnePlus ise 2022 yılı sona ermeden önce büyük bir bomba daha patlatabilir.

OnePlus Pad

OnePlus 11 özellikleri yavaş yavaş netleşmeye başladı

Çinli şirket tarafından birkaç saat önce paylaşılan yeni bir posterde, şirketin kuruluşunun 9. yılına özel yeni bir etkinliğin yapılacağı ve bu etkinliğin de 17 Aralık 2022 tarihinde gerçekleşeceği belirtiliyor. Tabi böylesi bir etkinlik haberi gelir gelmez akıllara düşen ilk cihaz da OnePlus 11 oldu.

OnePlus 11 Pro

Uzun bir süredir adından bahsettiren bu akıllı telefonu muhtemelen 17 Aralık tarihi itibariyle görmüş olacağız. Gücünü Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden alması beklenen ve bu yonga setini de 8GB / 12GB / 16GB RAM, 128GB / 256GB / 512GB dahili depolama alanı gibi seçeneklerle destekleyeceği düşünülen OnePlus 11’in diğer önemli özelliklerine öğrenebilmek içinse birkaç gün daha beklememiz yeterli olacaktır.

Xiaomi Netflix, Disney+ ve Apple TV+’a rakip olacak!