İnanılmaz Aile 2, yeni bir rekora imza attı!

inanılmaz aile 2

22 Ağustos’ta ülkemizde de vizyona girecek olan İnanılmaz Aile 2, şimdiden dünya genelinde 1 milyar dolarlık hasılata ulaşmayı başardı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Pixar imzası taşıyan İnanılmaz Aile 2, şimdiden 2018 yılına damga vuran filmlerden biri olmayı başardı. 2004 yılında vizyona giren İnanılmaz Aile’nin 14 yıl sonra gelen devam filmi, vizyonda muazzam bir başarıya imza attı.

İnanılmaz Aile 2, 1 milyar dolarlık hasılata ulaştı!

ABD’de tüm zamanların en iyi animasyon açılışına imza atan film, tahmin edildiği gibi çok geçmeden 1 milyar dolar barajını aşmayı başardı. Pixar imzası taşıyan animasyon filmi, Black Panther, Avengers 4 ve Jurassic World Fallen Kingdom’dan sonra 1 milyar dolar hasılat barajını açan 4. yapım oldu.

İnanılmaz Aile 2, bu başarısıyla birlikte 1 milyar dolar seviyesini aşmayı başaran 7. animasyon filmi oldu. Tüm zamanların en çok hasılat toplayan filmleri içerisinde de ilk 10’a girmeyi başaran Inanılmaz Aile 2, bu performansıyla serinin devamını da garantilemiş oldu.

Şunu da dip not olarak belirmek gerekiyor. Filmin vizyona girmediği henüz birçok ülke mevcut. Nitekim Türkiye de bu ülkelerden biri. Elbette ABD’de olduğu gibi 269 milyon dolarlık bir açılış gelmeyecektir. Fakat yine de Pixar imzalı animasyon filminin 1 milyarlık hasılat rekorunu daha üst seviyelere taşıma şansı bulunuyor.

PS Plus Ağustos oyunları açıklandı