Apple kablosuz şarj konusunda kararlı görünüyor

Apple self servis programı başlatıyor! Cihazlarınızı kendiniz tamir edeceksiniz

Apple’ın hüsran ile sonuçlanan AirPower projesi, her şeyi sonu gibi görünse de öyle değil. Şirket şimdilerde başka bir isimle benzer bir proje üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Apple kablosuz şarj konusunda kararlı görünüyor. Apple’ın uzun bir süredir gündemde tuttuğu ancak beklenen son adımın bir türlü atılamadığı ve tabi doğal olarak sonunda da iptal olduğu duyurulan AirPower projesi, Amerikalı şirketin “çoklu kablosuz şarj istasyonu” fikrini de tamamen iptal ettiği anlamına gelmiyor.

Bugün Apple’a yakınlığıyla bilinen kaynaklardan servis edilen haberlere göre, dünyanın en önemli teknoloji markalarından biri olan Amerikalı şirket, birden fazla Apple cihazını aynı anda şarj edebilecek bir şarj ünitesi üzerinde çalışmaya devam ediyor.

appledan iphone 14 kullanicilarina usb c mujdesi

Apple kablosuz şarj konusunda kararlı görünüyor

Bununla birlikte şirketin, endüksiyon destekli bir cihaz olması beklenen bu yeni ünite ile birlikte herkesi şaşırtacak ve Xiaomi Mi Air Charge benzeri endüksiyonsuz ve tamamen kablosuz çalışan bir port ile de sahnelere çıkabileceği konuşuluyor. Üstelik Apple’ın tek sürprizi de bu değil.

Uzun bir süredir Android cihazlarda gördüğümüz ve “ters kablosuz şarj” ismi verilen telefonun saati, ya da saatin kulaklığı şarj etme özelliğinin Apple cihazlar için de kullanıma sunulması bekleniyor. Bununla birlikte gerek çoklu şarj ünitesinin gerekse de ters kablosuz şarj özelliklerinin tam olarak ne zaman Apple kullanıcılarının beğenisine sunulacağı da bu cihazların fiyat baremlerinin hangi aralıkta olacağı da, şu an için belli değil.

Vegan beslenenleri üzecek açıklama geldi!