AirPower benzeri şarj matı geliyor!

AirPower

Apple’ın AirPower ürününe benzeyen kablosuz şarj matı için Zens Liberty kolları sıvadı. Zens Liberty, Apple’ın yapamadığını yapacak gibi.

Apple, 2017 yılında kablosuz şarj matını sergilemiş ve aynı anda; iPhone, Apple Watch ve AirPods’u şarj edeceğini söylemişti. Ancak evdeki hesap çarşıya uymamış ve kablosuz şarj matının gerekli standartları karşılayamamasından dolayı bu ürün satışa sunulmadan iptal edilmişti.

AirPower yerine Zens Liberty geliyor!

Şimdi ise Apple’ın yapamadığını Zens Liberty yapmak için kolları sıvadı. 16 adet üst üste binen bobinleri kablosuz şarj matına yerleştiren Zens, bu sayede Qi sertifikasına sahip olan cihazları matın her yerinden şarj edebiliyor. Ancak firma yine Apple Watch noktasında tökezliyor.

Apple’ın da ürünü iptal etmesinde en büyük etken olan Apple Watch’un şarj sistemi Zens’i de tökezletiyor. Zens sadece iPhone ve diğer Qi sertifikalı telefonları ve AirPods’u aynı anda şarj edebiliyor.

iPhone 11 Pro kılıfı ile görüntülendi!

Kvadrat Edition modeli 139.99 dolar fiyattan satışa sunulacak. Kvadrat Edition’da alüminyum matın üzerinde bir kumaş yer alıyor. Sınırlı sayıda satışa sunulacak olan cam versiyonu ise 179.99 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

AirPower