Apple, iPhone X için 2 yeni reklam yayınladı

iphone

Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden biri olan Apple, şu aralar yeni iPhone modellerine yoğunlaşmış durumda. Elbette bu, Apple’ın hali hazırda satışta olan ürünlerini tamamen ihmal ettiği anlamına gelmiyor. Keza Cupertino merkezli şirket yavaşlayan iPhone X satışlarına rağmen hala müşteri kitlesini genişleyeceğini düşünüyor.

iPhone X için 2 etkileyici reklam

Hatırlanacağı üzere iPhoneX geçtiğimiz yıl Kasım ayında satışa sunulmuştu. Apple’ın uçtan uca ekran tasarım çizgisine geçiş yaptığı model genel anlamda beğeni kazanmıştı. Fakat iPhone X’in sahip olduğu 999 dolarlık etiket fiyatı, Apple’ın planlarını biraz bozdu. ABD ve bazı Avrupa ülkelerinde iPhone X satışları beklenilen seviyelere ulaşırken, vergi dozajının yüksek, asgari ücretin düşük olduğu Türkiye gibi ülkelerde ise satış rakamları bazında beklentiler karşılanamamıştı.

Bu durumu göz önünde bulunduran Apple, önümüzdeki sene çıkaracağı modellerde fiyat baremini daha makul seviyelere çekebilmek adına, tedarikçileri ile tekrardan masaya oturdu. Sonuç olarak maliyeti düşürmeyi başaran Cupertino’lu şirketin, yeni fiyat politikası da merak konusu olmuş durumda.

Elbette henüz Apple, iPhone X’ten vazgeçmiş değil. Keza yayınlanan son reklam filmleri de bu durumu gösterir nitelikte. Zira yayınlanan son reklamlar iPhoneX ile yapılan Apple Pay ödemelerine değiniyor. Tabi ki sizlerin de tahmin edebileceği üzere bu ödemeler Apple’ın yeni güvenlik sistemi FaceID ile gerçekleşiyor. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu reklam filmleri ile başbaşa bırakalım.

Avengers temalı OnePlus 6 geliyor