Apple’dan ilginç bir FaceID reklamı daha

faceid

Apple, geçtiğimiz yıl 3 Kasım’da satışa sunduğu iPhone X ile kullanıma sunduğu FaceID özelliği için yeni bir reklam daha yayınladı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Apple, FaceID özelliğini tanıttığı reklam dizisine ara vermeden devam ediyor. Hatırlanacağı üzere Cupertino merkezli şirket, geçtiğimiz yıl 3 Kasım’da satışa sunduğu iPhone X modelinde, parmak izi okuyucusu yerine TrueDepth destekli yeni yüz tanıma teknolojisine yer vermişti.

Muhtemelen bu sene satışa sunulacak olan tüm iPhone modellerinde yeni FaceID teknolojisini göreceğiz. Bu bağlamda, Apple’ın yayınladığı bu reklamların, aynı zamanda geleceğe dönük birer yatırım olduğunu da söyleyebiliriz. Çünkü FaceID, yeni çıkacak iPhone modellerinin temel ortak özelliği olacak.

Apple, son dönemde oldukça popüler olan bu yeni teknolojisi için geçtiğimiz gün bir reklam filmi daha yayınladı. Yayınlanan reklam filminde, öncekilerde olduğu gibi yine aynı vurgu yapılıyor. “Your face is your password

Apple’dan sinir bozan FaceID reklamı

Reklamda hınca hınç dolu bir salonda, sunucu karşısında oturan adama parolasını hatırlayıp, hatırlamadığı soruluyor. Face ID bu reklamın neresinde diye düşünürken, olay sonunda bambaşka bir boyuta bağlanmış oluyor.

Açık konuşmak gerekirse, reklamın biraz sinir bozucu olduğunu söyleyebiliriz. Keza daha önce yayınlanan reklamlar çok daha yaratıcıydı.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Yeni iPhone modellerinin çıkışına kısa bir süre kala, iPhone X fiyatı ülkemizde 5350TL seviyelerine kadar düşmüş durumda. Aynı şekilde cihazın yurt dışı fiyatı da 780 dolar civarında dolaşıyor.

Xiaomi Mi A2 renk seçenekleri belli oldu