Darksiders 3 çıkış tarihi belli oldu

darksiders 3

THQ tarafından geliştirilen TPS tarzındaki aksiyon oyunu Darksiders 3 için çıkış tarihi netlik kazanmaya başladı. Hatırlanacağı üzere Mahşerin 4 Atlısı’ndan Savaş’ın hikayesini konu edinen serinin ilk oyunu 2010 yılında raflardaki yerini almıştı. Bu oyuna olan ilginin hayli üst düzeyde olması ikinci oyunun da önünü açmıştı. Yapımcı stüdyo ikinci oyunda ise Mahşerin 4 Atlısı içerisinden Ölüm’ü seçti. Ölüm’ün hikayesini konu edinen Darksiders 2, 2012 yılında satışa sunulmuştu.

Darksiders 3 ile öfke doruğa ulaşacak

Darksiders 2’nin ardından seriye ufak bir ara verildi. Yapımcı stüdyo genel itibari ile 3. oyunun sinyallerini vermiş olsa da geliştirme aşaması sanılandan uzun sürmüştü. Sonuç itibari ile Darksiders 3 ile ilgili ilk somut detaylar geçtiğimiz yıl ortaya çıkmıştı. 2018’de raflardaki yerini alacağı belirtilen yapımın çıkış tarihi de netlik kazandı.

Geçtiğimiz gün bazı oyun perakendecileri Darksiders 3’ün çıkış tarihini 8 Ağustos olarak listeledi. Birden fazla perakendecinin aynı tarihi deklare etmesi, elbette bir tesadüf olamaz. Muhtemelen yapımcı stüdyo da yakın zamanda oyunun çıkış tarihini resmiyete kavuşturacaktır.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Darksiders 3’te Fury’i yani Öfke’yi kontrol edeceğiz. Öfke, Yedi Ölümcül Günah’ın peşine düşerek, bunların fiziki suretlerini yok etmeye çalışacak. Bu arada Öfke’nin diğer atlılarla da yolunun kesişeceğini belirtelim. Yani ilk iki oyundan tanıdığımız Savaş ve Ölüm ile 3. oyunda da karşılaşabiliriz.

Yeni God of War, PS4’te ne kadar yer kaplayacak