Apple, 2024’te 11.1 inç ve 13 inç OLED iPad Pro modellerini piyasaya sürecek

Apple iPad Pro

Apple görünüşe göre OLED ekranlara sahip iki yeni iPad Pro modeli üzerinde çalışıyor. iPad Pro’nun iki yeni çeşidi, iki farklı boyutta piyasaya sürülecek. İşte yaklaşan tabletlerle ilgili tüm detaylar.

Son gelen bilgilere göre Cupertino merkezli dev Apple, 11.1 inç ve 13 inç OLED iPad Pro modelini piyasaya sürmeyi planlıyor. Ayrıca, markanın bu iki tableti 2024’ün ilk çeyreğinde piyasaya süreceği tahmin ediliyor. Haber, ünlü görüntü analisti Ross Young tarafından paylaşıldı. OLED iPad’ler için raporlar yeni olmasa da, OLED iPad Pro’lar için 11,1 inç ve 13 inç boyut varyantlarını ilk kez duyuyoruz.

iPad Pro

Ek olarak, bu haber modellerinde ekranı çevreleyen daha küçük çerçeveler de yer alacak. Diğer bir deyişle, yeni Pro’ların genel boyutları, daha küçük çerçeveler sayesinde değişmeyecek. Ekim ayında Apple, daha yeni M2 yonga setinin eklenmesi sayesinde 11 inç ve 12,9 inç tabletlerin yenilenmiş çeşitlerini piyasaya sürmüştü. Bu nedenle, bir sonraki büyük yükseltme muhtemelen iPad Profesyonellerinin OLED panelleri almasıyla gerçekleşecek.

Bununla birlikte, iPhone üreticisinin gelecek yıl yeni ve daha küçük yenilenmiş modelleri piyasaya sürmeyi planlayıp planlamadığı belli değil. Young daha önce Apple’ın 2023’te 14.1 inçlik modelini de piyasaya sürmeyi planladığını iddia etmiş ancak şimdi şirketin bu planından vazgeçtiğini belirtmişti. Bu bilginin henüz kesinleşmediğini hatırlatalım.

Oppo, özel kameralı yeni bir akıllı telefon serisi çıkarabilir