AnTuTu’ya göre en iyi telefonlar – 2019 Nisan

antutu

#İŞBİRLİĞİ

Pek çok otoritenin akıllı telefon performansı için baz aldığı testlerden biri olan AnTuTu, geçtiğimiz ayın en iyi telefonlarını listeledi. İşte en iyi telefonlar.

Günümüzde akıllı telefonların performansını belirlemek için çeşitli testler kullanılıyor. Genel olarak bakıldığında, pek çok model benzer donanımlarla satışa sunuluyor. Fakat tıpatıp benzer donanımla satışa sunulan iki model arasında bile dağlar kadar fark olabiliyor.

Bu farkın oluşmasına etken pek çok sebep mevcut. Örneğin bir telefonda kullanılan yüksek teknoloji ürünü bir soğutma sistemi, donanımsal açıdan önemli farklar yaratabiliyor. Ya da yazılım tarafında kullanılan arayüz, telefonun çok daha stabil çalışmasına zemin hazırlayabiliyor.

1500 TL altı en iyi telefonlar için tıklayın

Kısaca özetlemek gerekirse, satın aldığınız ya da alacağınız akıllı telefonun nasıl bir performans sunacağını, kağıt üzerinde yazan donanım parçalarına bakarak tahmin etmeniz hayli güç.

Dolayısıyla böyle bir durumda güvenebileceğiniz tek adres performans testleri diyebiliriz. Dünya genelinde pek çok otorite akıllı telefonlar tarafında belli başlı performans testlerini baz alıyor. Nitekim AnTuTu da bu testlerden biri.

Peki AnTuTu’ya göre hali hazırda satışta olan modeller arasında en iyi telefonlar hangileri? Bu yazımızda geçtiğimiz günlerde güncellenen AnTuTu listesini sizlerle paylaşacağız. Böylelikle hali hazırda satışta olan en iyi telefonlar hangileri sorusunun yanıtını da öğrenmiş olacaksınız.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri geçtiğimiz ayın en iyi telefonlar listesi başbaşa bırakalım.

AnTuTu’ya göre en iyi telefonlar!

10) Xiaomi Mi Mix 3

1 Xiaomi Mi Mix 3

AnTuTu Puanı: 296972


Yorumlar kapatıldı.