2019’un en güçlü akıllı telefonları – Mart

en güçlü akıllı telefonlar

#İŞBİRLİĞİ

Akıllı telefon sektöründeki rekabet, artık bir güç gösterisine dönüşmüş durumda. Peki en güçlü akıllı telefonlar hangileri. İşte 2019’un en güçlü akıllı telefonları.

Son yıllarda akıllı telefon sektöründe çok önemli atılımlar gerçekleşti. Özellikle geçtiğimiz 10 yıla baktığımızda, akıllı telefonların muazzam bir ilerleme kaydettiğini görebiliriz. Telefonlar için üretilen CPU ve GPU ünitelerinin her yıl üzerine koyarak daha da güçlenmesi, bu mobil cihazları PC’ler ile yarışır hale getirdi.

Günümüzde artık orta segment modeller bile oldukça üst seviye performanslar sergileyebiliyor. Üst segment ve amiral gemisi kategorisinde ise muazzam güçte cihazla ile karşılaşıyoruz.

1500 TL altı en iyi akıllı telefonlar için tıklayın

Güçlü yonga setleri sayesinde önümüzdeki dönemde akıllı telefonların konsollarla yarışır seviyeye geleceğini söylemek pek yanlış olmayacaktır. Zira hatırlanacağı üzere Apple geçtiğimiz sene tanıttığı iPad Pro modelinin Xbox One ile eş değer güçte olduğunu açıklamıştı.

Kısacası, günümüz üst segment modellerinin ciddi anlamda ortalama bir PC ile eşdeğer güçte olduğunu söylemek yanlış olmaz. Peki 2019’un en güçlü akıllı telefonları hangileri?

Malum, geçtiğimiz Şubat ayında pek çok amiral gemisi modeli tanıtıldı. Genel olarak tanıtılan modellerin Snapdragon 855 ile geldiğini biliyoruz. Fakat telefonların aynı yonga setini kullanıyor olmaları, aynı performansı verecekleri anlamına gelmiyor. Zira telefonun gücüne etki eden pek çok faktör bulunuyor.

Bu yazımızda AnTuTu performans testine göre en güçlü akıllı telefonları sizlerle paylaşacağız. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri 2019’un en güçlü akıllı telefonları ile başbaşa bırakalım.

İşte 2019’un en güçlü akıllı telefonları

10) Xiaomi Mi 8

Xiaomi Mi 8

AnTuTu Puanı: 296953