En hızlı, en güçlü akıllı telefonlar – 2018

en güçlü akıllı telefonlar

#İŞBİRLİĞİ

Akıllı telefon sektöründeki rekabet gün geçtikçe biraz daha artıyor. Peki şimdiye kadar satışa sunulmuş en güçlü akıllı telefonlar hangileri? İşte bu sorunun yanıtı.

Gün geçmiyor ki yeni bir akıllı telefon daha satışa sunulmasın. Sektördeki oyuncu sayısının artması, model yelpazesinin de hızlı bir şekilde genişlemesine neden oluyor. Pazardaki model sayısı arttıkça, kullanıcıların kafası da biraz daha karışıyor. Özellikle güçlü bir akıllı telefon almak isteyenlerin önünde geniş bir seçenek listesi mevcut.

Hele ki bir de işletim sistemi tarafında tercihiniz Android ise işiniz biraz daha zor diyebiliriz. Keza Android tarafında seçenek yelpazesi iOS’e oranla kat ve kat daha fazla.

Bu sene çıkmış en güçlü akıllı telefonlar

Bu yazımızda sizlere 2018’de satışa sunulmuş en hızlı, en güçlü akıllı telefonlar hakkında bilgi vereceğiz. Peki en güçlü akıllı telefonlar listesini hazırlarken hangi kriterleri baz aldık?

Bilindiği üzere piyasada telefonların performansını belirleyen pek çok uygulama mevcut. Biz de bu uygulamalardan, güvenilirlik derecesi en yüksek olanlardan AnTuTu’yu baz alacağız.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri AnTuTu’ya göre en güçlü 10 akıllı telefon modeli ile başbaşa bırakalım.

10 – Huawei Mate 10 – 214037

Huawei Mate 10