AnTuTu’ya göre en güçlü telefonlar 2019 Aralık

antutu

#İŞBİRLİĞİ

AnTuTu Aralık ayı için en güçlü telefonlar listesini yayınladı. İşte performanslarıyla rakiplerini geride bırakan en güçlü telefonların yer aldığı o liste!

Teknoloji sektörünü az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere telefonlar 4 seviyede sınıflandırılıyor. Giriş seviye cihazlar, orta segment telefonlar, üst segment modeller ve amiral gemisi modelleri.

Zaman zaman üst segment modeller ile amiral gemisi modelleri birbirine karıştırılabiliyor. Fakat bir üreticinin amiral gemisi modeli daima performans anlamında en iyi veren model olarak tabir ediliyor.

Peki telefonların en iyi performansı neye göre belirleniyor? Bir telefonun performansını belirlerken asıl kriter yonga seti oluyor. Sonrasında ise RAM, dahili depolama, mobil veri modemi ve diğer kriterler göz önünde bulunduruluyor.

Pek çok üreticinin kullandığı yonga seti ve RAM gibi bileşenler aynı olduğu için hangi telefonun daha güçlü olduğu konusunda, kullanıcılar şüpheye düşebiliyorlar. Bu gibi durumlarda ise AnTuTu gibi performans testleri belirleyici oluyor.

Bir önceki ayın listesi için tıklayın

Bilindiği üzere AnTuTu her ay Android ve iOS‘te en güçlü telefonlar için bir liste yayınlıyor. Nitekim Aralık ayı için de en güçlü telefonlar listesi yayınlandı. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu liste ile başbaşa bırakalım. (Diğer modeller için sayfayı değiştiriniz)

antutu

Aralık ayının en güçlü telefonlar listesi!

ROG Phone 2

Yonga Seti: Snapdragon 855+
RAM: 12GB
Dahili Depolama: 512GB
AnTuTu Puanı: 496662