En güçlü akıllı telefonlar Ocak 2020

antutu

#İŞBİRLİĞİ

2020 model amiral gemisi telefonların çıkmasına artık sayılı günler kaldı. İşte yeni jenerasyon öncesi en güçlü telefonlar Ocak 2020 listesi.

Akıllı telefon sektöründe önemli gelişmeler yaşanıyor. 5G‘ye geçiş sürecinde orta ve üst segment modellerin adeta sınıf atladıklarını söylemek sanırım pek de yanlış olmayacaktır.

Yeni jenerasyon üst segment modellerin satışa sunulmasına artık sayılı günler kaldı. Bilindiği üzere Samsung önümüzdeki ay S serisinin yeni modelleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu modellerde Samsung‘un kendi üretimi olan Exynos yonga setlerinin yanı sıra Qualcomm imzası taşıyan Snapdragon 865 yonga seti de kullanılacak.

Muhtemelen önümüzdeki dönemde karşımıza çıkacak oyun amiral gemisi modellerinde de Qualcomm’un SD865 yonga setini göreceğiz. Elbette Apple ve Huawei her zaman olduğu gibi üst segment modellerinde kendi yongalarını tercih edeceklerdir.

Xiaomi, Oppo, LG, Sony, Vivo, ZTE, Motorola, Lenovo, Asus ve daha bir çok kullanıcının tercihi ise Snapdragon 865 olacaktır. Lite modellerde ise SD855 ya SD855+’ı görmeye devam edebiliriz. Tabi ki yine de beklemek daha doğru olacaktır.

Şimdi gelelim yeni jenerasyon öncesi en güçlü akıllı telefonlara. Bu yazımızda AnTuTu performans testine göre en güçlü telefonlar Ocak 2020 listesi ile karşınızdayız. Muhtemelen önümüzdeki ay bu sıralama ciddi anlamda değişecektir. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri söz konusu liste ile başbaşa bırakalım. (Diğer telefonlar için alt kısımdan sayfayı değiştiriniz.)

En iyi fotoğraf çeken telefonlar için tıklayın

Ocak ayının en güçlü telefonlar listesi!

ROG Phone 2

Yonga Seti: Snapdragon 855+
RAM: 12GB
Dahili Depolama: 512GB
AnTuTu Puanı: 496662