Donanım Günlüğü’ne göre 2018’in en iyi akıllı telefonları

en iyi akıllı telefonlar 2

#İŞBİRLİĞİ

Artık bir yılı daha geride bıraktık diyebiliriz. Peki Türkiye’de kullanıcıların gönlünde taht kuran, en çok arzu edilen akıllı telefonlar hangileriydi? İşte bize göre 2018’in en iyi akıllı telefonları.

Acısıyla, tatlısıyla, heyecanıyla, tutkusuyla 2018’i de geride bıraktık. 2018 akıllı telefon sektörü açısından kritik gelişmelerin yaşandığı bir yıl oldu. 2017’de başlayan değişim trendi, 2018’de de tüm hızıyla devam etti. Kalın çerçeveli, ekran gövde oranının düşük olduğu tasarım çizgisi artık mazide kaldı.

Peki 2018’in en çok dikkat çeken, Türkiye’de kullanıcıların gönlünde taht kuran en iyi akıllı telefonları hangileriydi?

Bu yazımızda yıla damgasını vuran en iyi akıllı telefon modelleriyle karşınızdayız. Listeyi belirlerken pek çok kriteri göz önünde bulundurduk. Fiyat, performans, tasarım ve tabiki ülkemizdeki satış başarısı.

Yani listemizde sadece üst segment akıllı telefonlar bulunmuyor. Giriş segmentinden tutun da amiral gemisi statüsündeki cihazlara kadar geniş bir yelpazeye hitap eden en iyi akıllı telefonlar listesi ile karşınızdayız. İşte 2018’in en iyi akıllı telefonları.

Xiaomi Mi A2 Lite

2018’e damga vuran modellerden birisi de Xiaomi Mi A2 Lite oldu. Şık tasarımı ve güçlü donanımıyla dikkat çeken telefon, çift ana kamerası ve fiyatıyla bir çok kullanıcının ilk tercihi oldu.

Xiaomi Mi A2 Lite 1

Xiaomi’nin Türkiye’de en çok satan modellerinden biri olan Mi A2 Lite, hala sınıfında alternatifi olmayan isimler arasında bulunuyor.