AnTuTu’ya göre en güçlü telefonlar 2019 Kasım

antutu

#İŞBİRLİĞİ

AnTuTu geçtiğimiz ayın en güçlü telefonlarını açıkladı. Açıklanan listede yer alan telefonların geneli SD855+ ile donatılmış. İşte Kasım ayındaki en güçlü telefonlar!

Günümüzde akıllı telefonlar arasında muazzam bir rekabet mevcut. Genel anlamda pek çok telefonun bileşenleri aynı olsa da sundukları performanslar hayli farklı olabiliyor. Bugün üst segment bir telefon satın almak istediğinizde 10 modelden 9’unda aynı yonga seti, aynı RAM donanımı olduğunu görebilirsiniz. Fakat bu telefonların sunduğu performans birbirinden tamamen farklı olabiliyor.

Çünkü telefonların sunduğu gücü yalnızca sahip oldukları teknik donanım ile eşleştirmek doğru bir görüş olmayabilir. Zira telefonun mimarisi de gücünü önemli oranda etkiliyor. Üreticinin yonga setini soğutmak için kullandığı yöntemden tutun da telefonda yer alan arayüze kadar pek çok etken cihazın performansını etkiliyor.

Tam olarak da bu sebepten ötürü yeni bir akıllı telefon alırken, gücünü öğrenmek istiyorsanız, performans testlerini baz almanızı tavsiye ederiz.

Bu testlerden en güvenilirlerinden birisi de AnTuTu. Peki AnTuTu’ya göre en güçlü akıllı telefonlar hangileri? Şimdi sizleri Kasım ayındaki en güçlü telefonlar listesi ile başbaşa bırakalım. (Diğer modeller için alt kısımdan sayfayı değiştiriniz)

en güçlü telefonlar

Kasım ayının en güçlü telefonları!

NEX 3 5G

Yonga Seti: Snapdragon 855+
RAM: 8GB
Dahili Depolama: 256GB
AnTuTu Puanı: 482917