Anna Sorokin NFT koleksiyonunu satıyor!

NFT satışları

Dolandırıcılıktan dört yıl hapis cezasına çarptırılan kötü şöhretli dolandırıcı Anna Sorokin, savcılık ve Netflix şovu (Inventing Anna, Anna’yı İcat Etmek) tarafından kendisine yapıştırıldığını iddia ettiği “dolandırıcı” kişiliğinden uzaklaşmaya çalıştığını söyledi.” Eh, bunu yapmanın bir NFT koleksiyonu satmaktan daha iyi bir yolu var mı?

Anna Sorokin NFT koleksiyonunu satıyor! Sosyetik dolandırıcı Sorokin, NBC News’e 10 NFT (karşılıksız token) bastığını söyledi. NFT’yi satın alacak kişiler, Göçmenlik ve Gümrük Muhafaza nezaretinde bir ıslah tesisinde bulunan Sorokin’e bir şekilde “münhasır erişime” ve  sınır dışı edilmesine itiraz eden Sorokin ile görüşme şansına sahip olacaklar. NFT sahipleri ayrıca yine gözaltında olan Sorokin’den bir paket “kişisel eşya” da alacaklar.

erotik nft

Sorokin, bu yılın başlarında yayınlanan Inventing Anna’nın odak noktası olduktan sonra kendi hikayesinin kontrolünü tekrar ele almaya çalışıyor. NFT koleksiyonunun adı “Anna’yı Yeniden Keşfetmek” olacak.

NFT dolandırıcılığı sürüyor! 1,7 milyon dolar çalındı

Anna Sorokin NFT koleksiyonunu satıyor!

Sorokin, “Bu, kendi hikayemi anlatmaya başlamak için attığım ilk adımlardan biri” dedi. “Blockchain, sanatçının gelecekteki satışlardan mülkiyeti ve karı geri alması için çok yardımcı olacak” iddiasında bulundu. NFT pazarı tamamen dibe vurmuş gibi değil.

NFT riskli varlıklar listesine

Sorokin Anna Delvey adını alarak, Manhattan’da bir sosyal kulüp açmak için sermaye topladığını söyleyen 60 milyon dolarlık mirasa sahip bir Alman mirasçısı olduğunu iddia etmişti, ancak durum böyle değildi. Sorokin bu yolla arkadaşlarını ve işletmeleri yüz binlerce dolar dolandırdı. NFT’lerin de büyük bir Ponzi planının veya bunun gibi bir şeyin parçası olmaması iyi bir şey gibi görünüyor.

iPad 2022 A14 ile gelebilir