Anker yeni kulaklıklarını tanıttı

a45

Anker, Soundcore serisi altında iki yeni ürün tanıttı. Space Q45 kulaklıklar ve A40 kulakiçi kulaklıklar uygun fiyata, aktif gürültü engelleme (ANC) ve uzun pil ömrüyle geliyor.

Anker Space Q45, hibrit ANC kurulumunda dört mikrofonla gelirken %98’e kadar gürültü azaltma sağlayabilme özelliğine sahip. Kulaklıklar, ortam sesine dayalı uyarlanabilir bir gürültü önleme işlevine sahiptir. Bu, çevresel sesin duyulmasını sağlayan bir geçiş moduna ektir.

Anker

Space Q45, ANC etkin olmadığında 65 saate kadar oynatma süresi sunar. Ancak ANC aktifken cihaz 50 saate kadar pil ömrü sağlar. Kulaklıklar ayrıca dört saate kadar çalma süresi sağlayan beş dakikalık şarj ile hızlı şarj desteği sunar. Q45 aynı anda iki cihaza bağlanabiliyor ve yüksek çözünürlüklü sesi destekleme özelliği bulunuyor.

a2 1

Anker Space A40, Q45’e benzer ANC işlevselliği sunar. Tek dokunuşla şeffaflık modu, uyarlanabilir gürültü önleme, Hear ID Sound ve kablosuz yüksek çözünürlüklü ses özelliklerine sahiptir. Model, önceki Soundcore kulaklıklardan daha kompakt ancak yine de harika bir bas/tiz çıkışı için 10 mm sürücülere sahip. A40, şarj kutusuyla birlikte 50 saate kadar çalma süresi elde edilebilir. On dakikalık şarj, 4 saate kadar oynatma süresi sağlar ve ikili eşleştirme desteklenir. Space A40, IPX4 korumasına sahiptir ve kablosuz olarak şarj edilebilir.

Space Q45, siyah bir varyantla 150 $ ‘dan giriş yaptı ancak lacivert ve beyaz varyantlar daha sonra piyasaya sürülecek. Space A40 siyah, beyaz ve lacivert renkler seçenekleri ile gelirken, 100 dolarlık satış fiyatı bulunuyor.

Samsung yeni nesil Exynos 1380 işlemciler üzerinde çalışıyor