Elite 8 Active : Dünyanın en dayanıklı kulaklığı

Elite 8 Active

Jabra’nın aktif ürün yelpazesine yeni eklediği Elite 8 Active , dayanıklılık ve uyum konusunda yeni bir standart belirleyecek.

Koşu veya spordan çok daha fazlası için tasarlanan bu kulaklıklar, kullanıcılar ne yapmayı seçerse seçsin ve hayat onları nereye götürürse götürsün yeterince dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Elite 8 Active kulakiçi kulaklıklar, Sağlamlaştırılmış Elektroniklere ilişkin ABD Askeri Standardı (810H) için gerekli tüm testleri geçmektedir. Nem ve yüksek sıcaklıktan yağmur ve yüksek rakıma kadar her şey buna dahildir.

Elite 8 Active

1,5 metreye kadar suya daldırıldığında tamamen su geçirmezdir. IP68 derecesine sahiptirler, yani tamamen toza ve suya dayanıklıdırlar; şarj kutusu ise toza ve su sıçramasına karşı dayanıklılık için IP54 derecesine sahip.

Ayrıca Elite 8 Active Yüksek Hızlandırılmış Korozyon Testi (HACT) ile test edilmiştir. Bu, kulaklıkların 2 saat boyunca %93 nem ve 40°C sıcaklıklarda dayanması, tuzlu suda 15 dakikalık sıçrama testinden geçmesi ve 15 dakikalık 40°C ısıyla kuruma testinden geçmesi dahil olmak üzere korozyon önleyici özelliklerini başarıyla kanıtlamak için 11 tam test döngüsünden geçmesini gerektirir.

Jabra Elite 8 Active kulaklıklar sağlam olmasının yanında, sesten ve estetikten ödün vermemiştir.

Elite 8 Active

Daha uzun ve daha rahat bir dinleme deneyimi için gerçeğe yakın, net ses sunan Dolby Audio sayesinde egzersizlerinizi olağan üstü ses kalitesiyle desteklemek için tasarlandılar. Uyarlanabilir Hibrit Aktif Gürültü Engelleme (ANC), ANC performansını bulunduğunuz ortama göre otomatik olarak optimize eder.

Rüzgar Nötralize Edici HearThrough teknolojisi ayrıca trafiği engellemeden her türlü rüzgar girişimini bastırarak sabit sesten ödün vermeden güvenliği sağlar.

6 mikrofonlu arama teknolojisi ve rüzgar gürültüsünden koruyan ağ, istikrarlı akıllı saat bağlantısı, Google Asistan, Hızlı Eşleştirme, Swift Eşleştirme ve Spotify Tap, 8 saate kadar pil ömrü (kılıfla birlikte 32 saat) ile bu kulaklıklar egzersiz için olduğu kadar iş hayatınız için de iyidir.

Anker Soundcore Liberty 4 NC gerçek kablosuz kulaklık incelemesi