Redmi Buds 4 ve 4 Pro Avrupa pazarında

r3

Xiaomi, Avrupa için yeni kulaklıkları Redmi Buds 4 ve Buds 4 Pro’yu piyasaya sürdü. Yeni kulaklıklar performans ve fiyat olarak olarak kusursuz diyebiliriz.

Redmi Buds 4 serisinin öncelikle gürültü engelleme özelliği ile gelmesi bekleniyor. Bluetooth v5.2 kullanırken hem Android hem de iOS cihazlarla uyumludur. Altı saate kadar pil ömrüne sahipler ve yalnızca beş dakikalık şarjdan sonra bir saatlik çalma süresi imkanı var. Şarj kutusuyla birlikte kulaklıkların pil ömrü 30 saate kadar çıkıyor. İşitilebilir cihazlar toza ve suya karşı IP54 sertifikasına sahip, bu nedenle toza ve suya dayanıklı.

Redmi Buds 4 Pro, bir Android cihazla eşleştirildiğinde 990 kbit/s’de Yüksek Çözünürlüklü Ses ve LDAC sağlayan 10 mm + 6 mm çift sürücü tasarımına sahiptir. Kulaklıklar, AAC ve SBC kodeklerini de destekliyor.

Redmi Buds 4

Ayrıca, TWS kulakiçi kulaklıklar, arka plan gürültüsünü 43 desibele kadar azaltan aktif gürültü engelleme (ANC) özelliğine sahiptir. ANC seviyeleri, Light, Balanced ve Deep modları kullanılarak da özelleştirilebilir.

Tıpkı Redmi 4 gibi Pro modeli de IP54 derecesi ile geliyor ve toza ve suya dayanıklı. Redmi Buds 4 Pro’nun tek bir şarjla 9 saatlik pil ömrü sunduğu iddia ediliyor. Kılıf 27 saat daha pil ömrü sağlıyor, bu da bu kulaklıkların toplam pil ömrünün yaklaşık 36 saat olduğu anlamına geliyor. Ayrıca 5 dakikalık şarj ile 2 saate kadar müzik çalınabilir.

Redmi Buds 4 ve Buds 4 Pro şu anda yalnızca Avrupa pazarında mevcuttur. Profesyonel olmayan model sadece 59,99 € karşılığında satın alınabilir. Açık Mavi ve Parlak Beyaz renk seçenekleriyle sunulacak. Üst seviye Redmi Buds 4 Pro ise 99,99 Euro’dan satılıyor. Gece Siyahı ve Ay Beyazı renk seçenekleri ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Sony’nin tanıtmaya hazırlandığı yeni telefonu ortaya çıktı