Anker Soundcore R50i: Az paraya gerçek kablosuz kulaklık mı arıyorsunuz?

a a bn

#İŞBİRLİĞİ

Anker Soundcore R50i, geçtiğimiz günlerde satışa sunuldu. 600 TL satış fiyatı etiketi bulunan ürün, “Hem az para vereyim hem de iyi performans elde edeyim.” düşüncesindeki kullanıcıları hedefliyor. Kulaklıklar, kulakta sağlam tutuş hissi sunuyor ve gelişmiş bass’larıyla pek çok farklı türde müziği dinlerken bile sizi tatmin edebiliyor. Ürünün taşıma ve şarj kutusundaki taşıma ipi de ufak, ama farklılık arayanların hoşuna gidebilecek bir detay. Bir de uyarı: Taşıma ve şarj kutusu, mat yapıda, ama çizilmelere karşı pek dayanıklı değil. Bu sebeple, ürünü anahtarlık ve bozuk paralarınızı yerleştirdiğiniz cebinizde taşımamanızı öneriyoruz.

Anker Soundcore R50i, hem Android hem de iOS işletim sistemli akıllı cihazlarla uyumlu kullanılabilen bir gerçek kablosuz kulaklık. Hem dokunmatik mekânizmasında düzenlemeler yapmak hem de ses profillerini belirlemek için cihazınıza “Soundcore” uygulamasını kurmanızı öneriyoruz.

Bluetooth 5.3 kablosuz bağlantı teknolojisine sahip olan ürün, 10mm sürücülerle geliyor ve bu, güçlü işitsel detaylar anlamını taşıyor. Tabii kaliteli deneyimler için sadece sürücü detayları yeterli değil. Kulağınıza taktığınızda rahat hissettiriyor mu ve bir şeyler dinlerken çevre sesleri sizi ne kadar rahatsız ediyor, bu tip detaylar da önemli…

Öncelikle, kulaklıklarımızın silikon başlıkları var ve kutuda toplamda 3 farklı boyutta başlık var. Böylece size en uygun olanını seçebilirsiniz.

Sonrasında, bu kulaklıklar, su sıçramalarına ve terlemeye karşı dayanıklı bir ürün. Böylece hafif yağmurlu havalarda ya da spor yaparken sorunsuz deneyimler yaşayabilirsiniz.

Anker Soundcore R50i, rahat kullanım sunuyor

Deneyimlediğimiz yaklaşık 10 günlük süreçte, kulakta herhangi bir rahatsızlık hissi uyandırmadığını söyleyebiliriz. Müzik dinlerken çevredeki sesleri kolay kolay duymuyorsunuz da. Biz Türk sanat müziğinden hard rock’a kadar pek çok farklı türde müziği keyifle deneyimledik. Özellikle gelişmiş bass detayı, bazı şarkıları çok iyi noktaya getirebiliyor ve bir amiral gemisi kulaklık takıyormuşsunuz hissini yakalayabiliyorsunuz.

Anker Soundcore R50i: Az paraya gerçek kablosuz kulaklık mı arıyorsunuz?

Tabii bu üründe ANC, yani aktif gürültü engelleme özelliği bulunmuyor. Fiyatını da göz önüne aldığımızda, bu normal bir durum. Metro ya da uçak gibi gürültülü araçlarda ister istemez arka plan detayları sizi etkileyebiliyor. Ama gerek iç mekân deneyimlerinde, gerekse de bir otobüsle seyahat ediyorken dış sesler sorun olmuyor.

Bu arada, ürünün telefon görüşmeleri için de tatmin edici performanslar sunabildiğini söyleyelim. Tabii çok gürültülü ortamlarda zaman zaman zor durumda kalabilirsiniz, beklentileriniz yüksek olmamalı.

Dokunmatik mekânizma, bazen can sıkabiliyor

Kulaklıklar, dokunmatik mekânizmaya sahip ve komutları uygulama üzerinden düzenleyebiliyorsunuz. Can sıkan bir taraf ise, dokunduktan birkaç saniye sonra onay sesini duyuyorsunuz ve bu ses çaldığı için de çoktan başlamış şarkının ilk birkaç saniyesini duymuyorsunuz. Bu gerçekten düzeltilmesi gereken bir sorun.

Son olarak biraz da pil ve şarj detaylarından söz edelim

Ürün, beraberinde gelen Type-C kablo yardımıyla şarj edilebiliyor. Eğer evden ya da ofisten birkaç dakika içinde çıkmanız gerekiyorsa, ürünü 10 dakika şarj edebilir ve bu sayede ekstra 2 saatlik dinleme süresi elde edebilirsiniz.

Anker Soundcore R50i kulaklık, taşıma ve şarj kutusundaki pil değerinin de katkısıyla toplamda 30 saate varan deneyim sunabiliyor. Örneğin, sadece hafta içi işe gidip gelirken günde birkaç saat bu kulaklığı kullanıyorsanız, muhtemelen 1 haftayı rahatlıkla geride bırakabilirsiniz.

Anker Soundcore R50i: Az paraya gerçek kablosuz kulaklık mı arıyorsunuz?

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Huawei MateBook X Pro 2023: Intel Evo Sınıfı Dizüstü