Anker Soundcore Life Dot 2 ile 100 saatlik müzik deneyimi mümkün

SGSSGDSDDGS

#İŞBİRLİĞİ

Anker, yeni ürünü Life Dot2 ile karşımızda. Üstelik, eşine pek az rastlanır bir pil kapasitesiyle birlikte.

Life Dot2’nin paketini açtığımızda zengin bir içerikle karşılaşıyoruz diyebiliriz. Ürünün taşıma ve şarj kutusuyla kulaklıkları bir kenara bırakırsak, pakette farklı boyutlarda olmak üzere 4 çift silikon kulaklık başlığı ve ek olarak iki çift farklı kulaklık halkası var. Tüm bunlar ne anlama geliyor derseniz, kulağınızdaki en rahat ve sıkı tutuş hissini elde etmeniz için güzel seçenekler sunulmuş. Bunların yanında bir de USB Type-C şarj kablomuz bulunuyor.

Life Dot2, Bluetooth 5.0 kablosuz bağlantı teknolojisi aracılığıyla akıllı telefonunuza birkaç saniye içinde hızlıca bağlanabiliyor. Kullanmak için ekstra bir uygulamaya da ihtiyaç duymuyorsunuz. Eşleştirin ve hem müzik dinlemek hem de gelen aramaları yanıtlamak için kullanmaya başlayın.

Anker Soundcore Life Dot 2 ile 100 saatlik müzik deneyimi mümkün

Ürünün tasarım hatlarının gayet başarılı olduğunu ve kulakta sıkı bir tutuş hissi oluştururken rahatsızlık uyandırmadığını da belirtelim. Her bir kulaklığımız 6.1 gram ağırlıkta. İster masa başı bir iş yapıyor olun, ister yürüyüş yapın, isterseniz de tempolu sporlarla ilgilenin. Gerçekten de kulaktaki sağlam tutuş hissi sayesinde ona kısa sürede güvenebiliyorsunuz.

Çok terlersem cihaza bir zarar verir miyim ya da yağmurlu havalarda kullansam sorun olur mu diye endişe ediyorsanız, bu endişeleriniz de yersiz diyebiliriz. Çünkü Life Dot2, IPX5 sertifikasıyla geliyor. Yani sıvılara karşı dayanıklı bir ürün.

Taşıma ve şarj kutusuna baktığımızda ise, yanlardan yumuşatılmış, göze hoş gelen hatları var. Kapağı rahatlıkla açılıyor ve kulaklıklar rahatlıkla yuvalarından alınabiliyor. Tabii ki şarj etmek için de yine bu yuvalara yerleştirmeniz gerekiyor. Dikkat çeken bir detay, bu kutunun pek çok kablosuz kulaklık kutusuna kıyasla daha büyük boyutlarda olması. Bu sebeple ürünü ufak cebinizde taşımanız bazen zor olabilir, ancak iyi tarafını da görmelisiniz, ki bu da daha büyük pil sayesinde daha uzun süreli kullanım anlamına geliyor.

Ürün, yalnızca 10 dakikalık şarj ile size yaklaşık 1.5 saatlik müzik dinleme keyfi sunabiliyor. Kutuyu ve kulaklıkları tam olarak şarj ettiğinizde ise, ortaya daha etkileyici sonuçlar çıkıyor. Kulaklıklar, tek şarj ile yaklaşık 8 saatlik müzik keyfi sunuyor, ki bu çok güzel. Sonrasında, kulaklıklarınızı kutuya yerleştirerek şarj edebiliyorsunuz ve kutudaki toplam şarj değeriyle birlikte yaklaşık 100 saatlik kullanım mümkün olabiliyor. Evet, yaklaşık 100 saat! Bu da cihazınızı günlerce şarj etmenize gerek kalmadan, özgürce, deyim yerindeyse “gerçek kablosuz kulaklık” deneyiminin gerçekleşmesi anlamını taşıyor.

Bu arada, taşıma ve şarj kutusunun suya karşı dayanıklı olmadığını, dikkatli kullanmanız gerektiğini belirtelim.

Anker Soundcore Life Dot 2 ile 100 saatlik müzik deneyimi mümkün

Peki kullanım detayları ve ses kalitesi nasıl?

Kulaklıklarımızda 8mm dinamik sürücüler yer alıyor. Ufak boyutlarda, kulak içi olarak tasarlanan kulaklıklar için güzel bir değer olduğunu söyleyebiliriz. Bu büyük sürücüler ve Bluetooth 5.0 kablosuz bağlantı teknolojisinin de sayesinde gecikmesiz ve yüksek ses kalitesine sahip müzikler dinleyebilirsiniz. Tabii istediğiniz anda bir şeyler izleyebilir ve oynarken de işitsel detayları bu kulaklıklarla alabilirsiniz.

Yaptığımız denemelerde, farklı türdeki müzikleri keyifle dinleyebildik. Özellikle derin bass’lar ve keskin tiz’ler gerçekten keyif veriyor.

Tabii ki isterseniz tek kulaklığı kutuya yerleştirebilir ve kulağınızda tek kulaklıkla, mono modunda kullanım da yapabilirsiniz. Bu esnada hem etraftaki seslerden mahrum kalmıyor hem de müzik dinlemeyi sürdürebiliyorsunuz. İsterseniz telefonunuzun sesli asistanına komutlar verebilir, isterseniz de gelen aramaları yanıtlayabilirsiniz. Mikrofon kalitesinin ve arama ses kalitesinin iyi düzeyde olduğunu belirtelim. Ortam gürültüsünün engellenmesi tarafında ise etkili bir çalışma yapılabilirmiş.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Oppo A91 inceleme: Şık ve ince

 


Yorumlar kapatıldı.