Anker Soundcore Infini Mini ile kaliteli sinema ve müzik deneyimleri

ge1

#İŞBİRLİĞİ

Televizyonunuzla kullanmak için ekonomik, ama iyi performans sunan bir soundbar mı arıyorsunuz? Belki de göz atmanız gereken ürün, Anker Soundcore Infini Mini ev sinema ve ses sistemidir? Az yer kaplayan bu sistem, aynı zamanda kablosuz olarak da pek çok uyumlu cihaza bağlanabiliyor.

Anker Soundcore Infini Mini ile kaliteli sinema ve müzik deneyimleri

Anker Soundcore Infini Mini’nin kutusunu açtığımızda, ürünün kendisini, uzaktan kumandasını, kablolarını ve hatta montaj için kullanabileceğiniz iki adet vidasını görüyoruz. 21 inç uzunluktaki ürün, ince ve şık tasarım hatlarına sahip. İster televizyonunuzun önünde konumlandırın, ister duvara asın, seçim size kalmış. Üründe farklı konumlandırmalar için imkânlar sunulmuş.

Infini Mini’nin etrafına baktığımızda, çerçevesinin parlak, piano black olarak da adlandırılan siyah renkte olduğunu görüyoruz. Bu sayede ürün, özellikle yoğun ışık altında parlıyor ve çok hoş görünüyor. Öte yandan, bu tip tasarım tercihlerinin parmak izi, kir ve çizilmeler karşısında pek dayanıklı olmadığını da söylemeliyiz.

Ürün, 2 adet hoparlöre sahip. Her biri 20w olmak üzere, toplamda 40w’lık bir güçten söz ediyoruz. Sağ yan tarafına baktığımızda ise, açma kapama, bağlantı ve ses tuşlarını görüyoruz. Tabii arka tarafa geldiğimizde pek çok farklı bağlantı seçeneği olduğunu fark etmemiz uzun sürmüyor. İster 3.5mm kablo kullanın, ister optik çıkışı kullanın, isterseniz de USB portu kullanın.

Anker Soundcore Infini Mini ile kaliteli sinema ve müzik deneyimleri

Anker Soundcore Infini Mini’yi kimler almalı?

Pek çok evde ve ofiste, birden fazla televizyonun kullanıldığı olabiliyor. Evi örnek alacak olursak, salon haricinde oturma odanızda veya mutfağınızda ufak bir LCD televizyonunuz daha olabilir ve işlerinizi yaparken bir yandan da bir şeyler izlemek ya da dinlemek isteyebilirsiniz. Bildiğiniz gibi pek çok LCD televizyonun dahili hoparlörleri güçlü ve temiz sesler veremiyor. İşte Anker da burada devreye giriyor ve standart TV ses kalitesine kıyasla size oldukça iyi işitsel detaylar sunabiliyor.

Ürünün iyi bir ses kalitesi olduğunu söylemeliyiz. “Ekonomik fiyata iyi performans” kriterlerini göz önüne alırsak, evet, iyi bir ses kalitesi ve derin bass’ları var. İhtiyaçlarınıza göre sinema modu ya da müzik modunu aktifleştirebiliyorsunuz. Derin bass’lar özellikle sinema modunda etki ederken, müzik modunda da temiz vokaller alıyor ve pek çok işitsel detayı duyabiliyorsunuz. İşitsel detay kayıpları oldukça az. İster kablolu olarak kullanın, isterseniz de kablosuz bağlantı üzerinden hareket edin, genel olarak televizyon, akıllı telefon ve tablet gibi cihazlarınızla iyi performanslar alıyorsunuz. Tabii ki bu ürünü orta ve üst seviye soundbar’ların kaliteleriyle kıyaslamamak gerekiyor, tekrar edelim.

1.2 kilo ağırlığındaki ürün, bir yerden bir yere rahatlıkla taşınabiliyor ve az evvel de dediğimiz gibi pek çok farklı noktaya konumlandırabiliyor, kablosuz olarak da kullanabiliyorsunuz. İşte burada da devreye Bluetooth teknolojisi giriyor. Ne yazık ki bu ürün, artık eski diyebileceğimiz Bluetooth 2.1 bağlantı teknolojisiyle geliyor. Bluetoot 4 ve üzeri destekli cihazların çok fazla olduğunu göz önüne alırsak, bağlantı kalitesi ve yüksek performans için bu biraz can sıkıcı.

Toparlamak gerekirse Anker Soundcore Infini Mini…

Anker Soundcore Infini Mini, uygun fiyata iyi bir ses kalitesi arayan kullanıcılar için tercih edilebilecek bir cihaz. Güzel bir tasarımı var, kurulumu ve kullanımı kolay. Gerek sinema serüvenleriniz gerekse de müzikli dakikalarınız için sunduğu kalitesiyle sizi memnun edecektir.

Anker Soundcore Infini Mini, ülkemizde 350 TL fiyat etiketiyle bulunabiliyor.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Oppo A9 2020 kamera performansına örnek fotoğraflarla bakıyoruz