Anker Soundcore Motion B Bluetooth hoparlör: Müziğinizi yanınızda taşıyın

yyt rt

#İŞBİRLİĞİ

Anker, Çin menşeli bir teknoloji şirketi ve bünyesinde yer alan markalar arasında Soundcore da bulunuyor. Ses teknolojilerine odaklı hareket eden bu marka, teknoloji severlere hayatın farklı noktalarında deneyimleyebilecekleri çeşitli ürünler sunmayı sürdürüyor. İşte bu ürünlerden bir tanesi de Anker Soundcore Motion B Bluetooth hoparlör. İster evinizde, ister ofisinizde, isterseniz de tatil süreçlerinizde kullanabileceğiniz bir ürün. Hem taşıması hem de kullanımı kolay. İşte detaylar…

Anker Soundcore Motion B Bluetooth hoparlör, ufak boyutlara sahip, tek elle de tutabileceğiniz bir ürün. Yanınızda taşımak için de bir çantaya ihtiyacınız olduğunu söyleyelim. Bu, özellikle dış mekân kullanımları için önemli bir detay.

Ürün, şarj edildikten sonra kablosuz olarak çalışan ve size yaklaşık 12 saatlik müzik dinleme keyfi sunabilen bir hoparlör.

Cihazımız, siyah renkte ve sade bir tasarımla geliyor. Ön kısma baktığımızda, Soundcore logosu fazlasıyla dikkat çekici. Üst tarafta da fiziksel tuşlara yer verilmiş. Cihazı açıp katabilir, şarkılar arasında geçişler yapabilir, Bluetooth bağlantısını kesebilir ve ses seviyesini değiştirebilirsiniz.

Ürünümüz, hem kısa mesafeden düşmelere karşı dayanıklı hem de suya karşı dayanıklı bir yapıda. IPX7 suya karşı dayanıklılık sertifikası var ve bu sayede de dış mekân kullanımlarında rahatlıkla hareket edebiliyorsunuz. Örneğin havuz kenarında kullanırken “Acaba su sıçrar ve cihazım bozulur mu?” diye endişe etmenize gerek kalmıyor.

Anker Soundcore Motion B Bluetooth hoparlör, 12w stereo ses kapasitesi sunabilen bir hoparlör. Buna ek olarak pasif bass radyatörü de bulunuyor.

Cihaz, Bluetooth 4.2 kablosuz bağlantı teknolojisi yardımıyla PC ya da akıllı mobil cihazlarınıza saniyeler içinde bağlanabiliyor. Öte yandan, istenirse bu cihaz üzerinden sanal asistanlara bağlanma şansınız da var.

Anker Soundcore Motion B Bluetooth hoparlör: Müziğinizi yanınızda taşıyın

Peki Anker Soundcore Motion B’nin ses kalitesi nasıl?

Bu konuyu iç ve dış mekân deneyimleri olarak iki başlığa ayırabiliriz.

İç mekân deneyimlerinde, özellikle ev ve ofis kullanımlarında, ürünün iyi bir ses kalitesi olduğunu söylemek mümkün. Genellikle %50-60 ses seviyesini tercih etmek yeterli oluyor. Müzik dinleyebilir ya da bir şeyler izleyebilirsiniz. Diyaloglar gayet anlaşılır, vokaller gayet net. Bass’lar tarafında ise çok da yüksek beklentileriniz olmamalı. Her ne kadar bass’lar için BassUp teknolojisi kullanılsa da “derin bass” beklentileri olanlar hayal kırıklığı yaşayabilir.

Dış mekân kullanımlarında ise, çevredeki gürültü faktörünü de göz önüne aldığımızda, ses seviyesini %80-90 civarında tutmak daha mantıklı olacaktır. Bu, bir havuz kenarında ufak bir parti vermenize ya da bir kamp esnasında güzel bir dinleti ortamı oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Haliyle dış mekân kullanımları, bass etkisini daha da zayıf hâle getiriyor.
Eğer “bass” konusu sizin için çok önemliyse, farklı bir ürüne göz atmanızda yarar olacağını düşünüyoruz.

İsterseniz aynı anda iki hoparlörü tek cihaza da bağlayabilir ve bu sayede 24w’lık daha güçlü bir ses performansı elde edebilirsiniz.

Anker Soundcore Motion B Bluetooth hoparlör: Müziğinizi yanınızda taşıyın

Gelelim pil performansına

Ürün, 2600mAh pile sahip ve beraberinde gelen kabloyla şarj edilebiliyor. Şarj süresi, tabii ki ses seviyesi ve diğer tercihlerinize göre farklılıklar gösterebilir. Biz, genellikle %60-70 ses seviyesi aktifken tek şarj ile yaklaşık 10 saatlik deneyim elde edebildik.

Ve son olarak fiyat. Ürün, Anker Türkiye’nin resmi websitesinde, 900 TL fiyat etiketiyle bulunabiliyor.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Poco M5s İnceleme: M5’e kıyasla ne farklar sunuyor?