Anker Soundcore Liberty 4 NC gerçek kablosuz kulaklık incelemesi

f sdve

#İŞBİRLİĞİ

Anker Soundcore Liberty 4 NC gerçek kablosuz kulaklık inceleme yazısıyla karşınızdayız. Başta söylemekte yarar var ki bu ürün, hem dinleme hem de telefon görüşmeleriniz tarafında işinize fazlasıyla yarayacaktır. Son dönemde Anker’in ürettiği bir diğer kulaklık olan Soundcore R50i ile çok vakit geçirdim ve uygun fiyata iyi ses kalitesini ve konforlu kullanımı sunabilen bir ürün oldu. Liberty 4 NC ise, daha iyi malzeme kalitesi, daha iyi ses ve ANC özelliği sayesinde daha kaliteli telefon görüşmelerini de mümkün kılan bir ürün. Kısacası o, amiral gemisi statüsünde yer alan bir gerçek kablosuz kulaklık modeli.

Anker Soundcore Liberty 4 NC, hem kutu hem de kulaklıklar olarak minimal yapıda geliyor. Zaten kulakiçi tasarıma sahip kulaklıklardan beklenen de budur. Kulaklıklarımız silikon başlıklara sahip ve kulakta sıkı tutuş hissi sağlıyor. Bu sayede hareket halinde olsanız bile kolay kolay kulaklarınızdan düşmeyeceğini düşünüyoruz. Ve evet, bu sağlam tutuş hissini sunarken kulakta bir rahatsızlık da oluşturmuyor. Zaten kutuda 2 çift yedek silikon başlıklar da var. Farklı boyutlarda olan bu başlıklar, sizin en iyi deneyimi elde edebilmeniz için önemli.

Anker, bu kulaklığı için 4 farklı renk seçeneği sunuyor. Çoğu kulaklıkta siyah ve beyaz renkleri görüyoruz, bunlar zaten standart halini almış durumda. Peki açık mavi ve pembe seçeneklerine ne dersiniz? Biz özellikle metalik parlak görünüme sahip mavi rengi çok beğendik. Bu tip seçenekler, diğer kullanıcılardan ayrılmanız ve kendi tarzınızı yansıtabilmeniz adına da önemli. Farklı olmayı sevenler bu renkleri göz önünde bulunduracaktır diye düşünüyoruz.

Anker Soundcore Liberty 4 NC gerçek kablosuz kulaklık incelemesi

Anker Soundcore Liberty 4 NC, 11mm güçlü sürücülere sahip

Ürünümüz, Android telefonlarla uyumlu çalışıyor. Kutuda da bu ibareye yer verilmiş. iOS tarafında test etmediğimizi belirtelim. Bluetooh 5.3 bağlantı teknolojisine sahip olan kulaklık, saniyeler içinde telefonunuzla eşleşebiliyor ve bir yazılıma ihtiyaç duymadan kaliteli işitsel detaylar sunabiliyor. Tabii seste ince ayar yapmak isteyebilir, ekolayzer ayarları arasında gezinmek isteyebilirsiniz. Bu gibi ihtiyaçlar için de HearID 2.0 sunuluyor. Burada 22 farklı ön ayarın sizi beklediğini söyleyelim.

Her kulaklık testimizde olduğu gibi bu üründe de klasik müzik, Türk sanat müziği, heavy metal ve daha pek çok farklı türde şarkıları dinliyoruz. Ürün, orkestral detayları gayet iyi veriyor ve vokalleri de melodilerden ayırarak temiz detaylarla duyabilmenizi sağlıyor. Bass’lar tarafında da tatmin edici sonuçlar sunduğunu düşünüyoruz.

Kulaklıkların üzerindeki dokunmatik paneller yardımıyla kolayca yol alabiliyorsunuz. 11mm sürücüler, sesin berrak sunumu için ideal. Ayrıca yüksek çözünürlüklü kablosuz ses desteği ve LDAC teknolojisinin sunulduğunu da belirtelim.

Her testimizde olduğu gibi Anker Soundcore Liberty 4 de test ederken Türk sanat müziğinden heavy metale kadar pek çok farklı türde dinleme seansları gerçekleştirdik, gerçekleştirdim. Derin bass tutkunları için ürünün iyi sonuçlar sunduğunu söylemek mümkün. Vokalleri temiz, melodileri de ayrıca temiz olarak algılayabilmek çok güzel. Bu sayede şarkıların en ince ayrıntılarına kadar inebiliyorsunuz.

Anker Soundcore Liberty 4 NC gerçek kablosuz kulaklık incelemesi

Tabii ki Anker Soundcore Liberty 4 kulaklığın önemli taraflarından bir tanesi de Adaptive ANC 2.0 yani gelişmiş aktif gürültü engelleme teknolojisi. Bu teknolojiyi aktifleştirdiğinizde, bulunduğunuz ortamdaki gürültü seviyesine göre gerçek zamanlı düzenlemeler yapılıyor ve en iyi işitsel kaliteyi elde etmeniz amaçlanıyor. ANC’nin önemini, metro ve uçak yolculuklarında kolaylıkla fark edebilirsiniz.

Öte yandan üründeki altılı mikrofon sistemi, telefon görüşmeleri için fazlasıyla önemli. Deneyimlerim itibarıyla, dış mekân kullanımlarında tatmin edici sonuçlarla karşılaştım. Kalabalık bir ortamda ya da trafiğin yakınında olsanız bile telefon görüşmelerinizde büyük ölçüde anlaşılır detaylara erişebiliyorsunuz.

Tabii iç mekân deneyimleri ve gürültünün az olduğu ortamlarda ANC özelliğini kapatmanızı öneriyoruz. Böylece ciddi ölçüde pil tasarrufu da elde edebilirsiniz. Tabii kulaklığın 2 kademeli şeffaflık modu da var. Böylece kulaklıklarınızı taksanız bile etrafta olup bitenleri de duyabilirsiniz.

Peki ya pil tarafında neler var?

Anker Soundcore Liberty 4, tek şarj ile (Kutudaki pil de dahil) yaklaşık 50 saatlik deneyim sunabiliyor. Bu, işe gidip gelirken neredeyse 1 hafta boyunca şarj ihtiyacı duymayacağınız anlamını taşıyor. Tabii bu, ANC özelliği kapalıyken. Eğer ANC açık kullanırsanız, tek şarj ile yaklaşık 30 saatlik deneyim sizi bekliyor demektir. Ki bu da iyi bir değer aslında.

Anker Soundcore Liberty 4 NC, şu an ülkemizde 2500 TL satış fiyatı etiketiyle bulunabiliyor.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Huawei MateBook 14s inceleme: İşte, okulda, evde! 13. Nesil Core İşlemcilerle Geliyor