Yeni Star Wars dizisi Andor’dan ilk fragman

Andor

31 Ağustos’ta Disney+’ta izleyici ile buluşacak yeni Star Wars dizisi Andor’dan ilk fragman yayınlandı.

Bildiğiniz gibi şu sıralar Star Wars Celebration etkinlikleri devam ediyor. Dört gün boyunca devam edecek Star Wars Celebration kapsamında yeni Star Wars projeleri duyurulurken, merakla beklenen yapımlar hakkında da paylaşım yapılıyor. Hatırlayacağınız gibi The Mandalorian’ın 3. sezonunun çıkış tarihini bu sabah sizinle paylaşmıştık. Ancak ilk günün en dikkat çekici paylaşımı The Mandalorian’ın yeni sezon tarihi olmadı. Star Wars Celebration’da ilk günün yıldızı bu yaz başlayacak olan yeni Star Wars dizisi Andor’du.

Lucasfilm, merakla beklenen diziden ilk fragmanı yayınladı. Dizi, Rogue One: A Star Wars Story filminin öncesinde geçiyor ve bu filmde tanıştığımız Andor karakterinin maceralarını anlatıyor. Filmde olduğu dizide de karaktere Diego Luna hayat veriyor.

andor 2

The Mandalorian ve The Book of Boba-Fett gibi bu yeni dizi de Disney+ platformunda izleyici ile buluşacak. İlk sezonu 12 bölümden oluşan dizi 31 Ağustos’ta başlayacak. 31 Ağustos’ta iki bölüm birden yayınlanacak. Geri kalan bölümler ise haftalık olarak Disney+’ta izleyici ile buluşacak.

Bildiğiniz gibi Disney+, 14 Haziran’da Türkiye’de de açılacak. Yani Türkiye’de de Disney+ kullanıcıları Andor’u doğrudan platformdan izleme şansına erişecek.

Yayınlanan ilk fragmanıyla merak uyandıran dizi daha şimdiden ikinci sezon onayı almış durumda. Diziden yayınlanan ilk fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Honor 70 hakkında yeni detaylar açıklandı